Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idézetek? Arról kérnék, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idézetek? Arról kérnék, hogy szeretek valakit, de nem fogom keresni, mert már sokat bántott. Vagy legutóbb eléggé megbántott.

Figyelt kérdés

Köszönöm annak,aki tud valami jót írni! (Nem muszáj pont ilyen csak szép legyen !)

szeretem az idézeteket,sokat olvasok,de nem nagyon találtam jobbakat ..és kérem,senki ne írja le a citatum.hu-t,amin sok idézet van.

2011. dec. 23. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
idézet helyett mit szólnál egy tanácshoz? ami a következő:ne foglalkozz a multtal, a jövő rejtelem, a múlt, történelem, a jelenben élünk!
2011. dec. 24. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Van egy jó kis idézetgyújteményem:

Gondolatok a szerelemről

Flex Kiadó Budapest, 1999

(bordó bársonykötésű könyv)

Rákerestem és itt is kapható:

[link]

Google-ba beírod és több helyen is megvehető.

Néhány idézet a könyvből:

Ha elfajul az édes szerelem, ádáz, halálos gyűlöletté válik.

/Shakespeare/

A szenvedély ki fog aludni, miként a lámpa, ha elfogy, aminek táplálnia kellene lángját.

/Walter Scott/

A szerelem viharos ügylet, amely mindig csőddel végződik, s az marad szégyenben, akit csődbe kergettek.

/Chamfort/

Mondd, miért virágzik a szívünk, ha a tavasz fuvalma leng? S abból, mi fényes, tiszta láng, miért lesz hideg, sötét hamu?

/Li Sang-Jin/

Nem ismerek borzasztóbbat, mint a szerelmi mámorból való kijózanodást s felismerését annak, akit érdemtelenül szerettünk.

/Széchenyi/

Egyetlen nőt sem hagynak el ok nélkül.

/Balzac/

2011. dec. 24. 04:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: tudom,de meg szeretném valakinek mutatni (mert szerintem látni fogja a kiírásom),hogy hiányzik,de eléggé fájt,amit tett..és tényleg,gondoltam beszélek vele,de az se igazán megy. Ne menjünk bele,hogy mi történt,de azért köszi a tanácsot..:)

Második: köszi

És kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! (:

2011. dec. 24. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívesen :-)

Neked is kellemes ünnepeket és sok sikert a szerelemben.

2011. dec. 25. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!