Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem egyre nevetségesebb vagyok a volt barátom szemében, akit szeretek még mindig. Miért csinálja ezt? Nagyon nem értem!
Figyelt kérdés
Mikor elmegyek mellette megbámul elég rendesen, mert azt tudom, hogy jó csajnak tart és amikor több emberrel van elkezdenek röhögni, ami nekem nagyon ciki... szerintetek milyen okból kifolyólag csinálja? Ő szakított velem. Én soha nem viselkedtem vele bunkón szerintem. L/16, ő F/162009. febr. 26. 12:06
1/6 anonim válasza:
szija. szerintem azért, mert a haverjai előtt ő akar lenni a nagymenő, közben pedig egy kisfiú még, aki megbánta, hogy szakított veled.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, ne is figyelj rá, mintha ott sem lenne..ez a legbosszantobb neki.
3/6 anonim válasza:
De most irunk két jó/hasznos választ miert kell ezt lepontozni? :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem Ő a nevetséges,és nem Te.Egy 16 éves elég idétlenül tud viselkedni.Már elég nagyfiú ,ivarérett, de még nem elég felnött,nem csak nálad az élet más területén is ilyen amit nem lehet felróni méég.Egy 16 éves lány sokkal komolyabb mint bármely fiú,sokkal érettebben gondolkodnak a lányok: valószínűleg ezért is választanak 1-2 évvel idősebb partnert.Szóval fel a fejjel,ha ilyen, nem méltó hozzád.Tanács .Te se ereszkedj le az ő szintjére,már megtetted és a végén Te nem feleltél meg Neki.Legyen szép napod
5/6 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le az első 2 válaszolót! de szerintetek ez azt jelenti, hogy még tetszem neki, vagy nem?
2009. febr. 26. 14:06
6/6 anonim válasza:
Nahát -.-'. Úgylátom vannak "sorstársak". Velünk is ez a helyzet (kicsit durvábban) csak mi 17 évesek múltunk... Azért csinálja, mert kisfiú mégis "menőzni akar" a haveroknak. Az is lehet, hogy tényleg megbánta, de ugye nem meri megint megpróbálni, mert ugye a büszkeség, meg a haverok -.-'... És nehogy azt hidd, hogy neked ciki! Aki felelősen és komoly ember módjára viselkedik, az tudja, hogy ez neki ciki! Viselkedj te komolyan és felnőtt módon! Ha akar valamit, akkor úgyis neki kell leküzdeni magát. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!