Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan 14 éves lánnyal akinek egyáltalán nincs melle?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 16:23
11/18 anonim válasza:
én is voltam fülig szerelmes 14 évesen olyan csajba akinek egy deka melle nem volt, de nekem fel se tünt hogy van e vagy nincs!:) szóval nem lényeg!
12/18 anonim válasza:
14 évesen nekem se volt...sőt..most, 20 évesen se sokkal nagyobb :D mégis van egy vőlegényem, aki imádja minden porcikámmal együtt... ne gondolkozz ilyen hülyeségeken....olyan pasival nem is szabad járni,aki a melled alapján dönti el,h kellesz e neki
13/18 anonim válasza:
18/L vagyok, és nekem is kis melleim vannak.Fél éve van barátom, aki nagyon imád ígyis. Mindig hülyéskedünk, hogy "kis dinnyék" meg ilyesmi :D Nem veszem tőle sértésnek, mert tudom, hogy nagyon szeret így ahogy vagyok! Meg természetesen még nőhet a melled! Tehát, ha valóban szeret a barátod, nem az fogja érdekelni, hogy mekkorák a melleid. :)
14/18 Avalanche válasza:
Ehh, én kifejezetten örülnék is, ha kisebb mellem lenne..
Amúgy járásnál nem az a fontos, hogy van-e. Amelyik srác erre épít, nem érdemel meg téged.
15/18 anonim válasza:
vannak olyan pasik akik a kismellekre buknak, pl az én barátom =)
17/18 anonim válasza:
Ha főzni mosni takarítani tudsz akkor nem.
18/18 anonim válasza:
ciki vagy b+. nekem is van 1 osztálytársam akinek semmi melle nincs. mindenki röhög rajta. már fél bejönni suliba mert már minden csajnak van melle CSAK NEKI NEM xDDD full cink. és már nem is lesz. fail
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!