Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiúk! Járnátok egy 13 éves lánnyal?
Attól függ, ha bejössz nekem akkor igen :)
Írhatsz privit ha gondolod...
16/f
az én barátnőm is 13 éves, igaz 2 hét és már 14 éves lesz,
én 16éves vagyok tehát lehet (:
de lényegében a szerelem kortalan... ha attól féltek, hogy jaj mit mondanak a többiek akkor titkoljátok kis ideig még jobban "összefortok", utána a többiek majd 1 hétig ezen fognak csámcsogni és kb ennyi (feltéve ha nem kezdtek el visszaszólogatni mert akkor tovább fognak zaklatni:S )
a másik meg attól függ mennyire fejlett agyilag a lány ^^, mert lehet egy 13-14éves lány 15-16éves szintjén, és forditva is igaz ez
Hát nekem nem kellene az biztos, és tavaly se kellett volna. Akármennyire is fejlettek a mai lányok. Egy 13 éves még általános iskolás kislány... Egy 16 éves fiú meg már középiskolás, ahol azért már általában merőben "más életvitelt folytatnak."
17/F
bocsi de érdekelne hogy ezek a 13 éves kislányok,már szexelnek is?
L/24
16 évestől kortól kezd az ember komolyodni. Én nem, nem járnék egy 13 éves lánnyal. Nekem ők kislányok még...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!