Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellek a lányoknak, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek a lányoknak, mi lehet a baj velük?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 00:03
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Na, tényleg utolsó, de "erről jut eszembe", hogy

Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom!

2011. dec. 31. 02:31
 32/51 A kérdező kommentje:
Szép assuociáció, elindultál a helyes úton. :D Macskafogó? Emlékeztet rá, hogy nem vagyok egy ma gyerek. :< Én is megyek, ha van kedved, majd megosztom veled pár gondolatomat, amelyek egyedülálló látásmódról tesznek tanúbizonyságot. Na jó, ha álmos vagyok, kicsit hülyeségeket beszélek...
2011. dec. 31. 02:45
 33/51 A kérdező kommentje:
Asszociáció*
2011. dec. 31. 02:46
 34/51 anonim ***** válasza:
Veled van a baj: csúnya vagy, és pénzed sincs.
2011. dec. 31. 08:08
 35/51 anonim ***** válasza:

Drága utolsó, hogy hiányzott ez... Hozzátennék még valamit: ellenszenves vagy és negatív. Itt az alkalom, új év - új élet... Igazán elhatározhatnád magad, ahelyett hogy az önsajnálatba temetkezel. Több sikert az új évre! :)

Kedves Kérdező, naná, hogy van kedvem. :)

2011. dec. 31. 13:07
 36/51 A kérdező kommentje:

A 63%-os urat nem fogod tudni meggyőzni, ő már csak ilyen különc.

Mindig akkor jutnak eszembe a legjobb dolgok, amikor álmos vagyok, és másnapra legtöbbször kimennek a fejemből. Ráadásul beteg lettem, így itthon kell megvárnom az új évet. S veled mi a helyzet?

2011. dec. 31. 19:46
 37/51 anonim ***** válasza:

Tudom-tudom, én is "ismerem" már, de nem vagyok az a típus, aki könnyen felad bármit is. :)

Sajnálom, hogy a betegség elrontotta a Szilvesztered, de azért remélem, nem vészes... :)

Azért jól érezted magad? Volt társaságod? Én általában nem szoktam menni sehova ilyenkor, ennek több oka is van, inkább az itthon társasozós, rokkantnyugdíjas ünneplésre voksolok.

Bár most nem ezt tettem... sajnos, úgyhogy most nagyon másnapos vagyok. :) Ez egy jel, hogy öregszem, ugyanis én még soha nem voltam másnapos.

Jobbulást! :)

2012. jan. 1. 13:17
 38/51 A kérdező kommentje:

Boldog új évet kívánok. :D Szerencsére nem volt olyan rossz. A szüleimmel meg az öcsémmel társasjátékoztunk és beszélgettünk, aztán viszonylag hamar lefeküdtünk. Napok óta most aludtam először jól, még a petárdázás sem zavart.

Köszönöm, és jobbulást neked is. Bár a másnaposság nem betegség, azért elég kellemetlen tud lenni.

Mit vársz a 2012-es esztendőtől?

2012. jan. 1. 22:00
 39/51 anonim ***** válasza:

Még aludtam rá két órát, és teljesen jól lettem, szóval azért annyira nem volt vészes. :)

Mit várok? Hát egy tisztességes világvégét! :D

Viccen kívül, semmit. Magától az évtől nem várok semmit. Magamtól várok dolgokat, vannak céljaim, de ez meg nem így van, évekre leosztva... Úgyhogy tényleg konkrétan semmit.

Néha-néha teszek valami újévi fogadalmat, de többnyire nem, és most sem. Te szoktál ill. tettél most?

2012. jan. 2. 02:09
 40/51 A kérdező kommentje:

Nem szoktam, mert úgyis mindig megszegem őket. :D Mondjuk úgy tűnik, hogy végre elhatározásra jutottam a jövőmmel kapcsolatban, de ennek nem sok köze van az új évhez.

A céljaidra inkább nem kérdezek rá, mert sejtésem szerint szigorúan titkosak, szóval valami egyszerűbb kérdést találok ki neked a mai napra!

Legyen mondjuk: ki a kedvenc történelmi személyed? Ha netán nem érdekel a töri ilyen szinten, akkor majd keresek neked mást. :D De addig is jó éjt.

2012. jan. 2. 02:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!