Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellek a lányoknak, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek a lányoknak, mi lehet a baj velük?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 00:03
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Ó, értem. Téged mi hozott erre a remek oldalra eme szép éjszakán?
2011. dec. 31. 01:41
 22/51 anonim ***** válasza:

Álmatlanság... És sajnos nem csak ezen a szép éjszakán. Nem vagyok egy jó alvó.

És téged? Az önsajnálaton kívül? :)

2011. dec. 31. 01:45
 23/51 A kérdező kommentje:

Szintúgy. Aludtam délután, mivel nem volt valami jó a közérzetem, így most igencsak éber vagyok.

Az önsajnálat erős kifejezés; meg egyébként is, én nem magamat sajnálom, csak a szegény lányokat, hogy nem kellek nekik! Na jó, ennyire azért még én sem vagyok eltelve magamtól. :D

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? 17-re tippelek.

2011. dec. 31. 01:51
 24/51 anonim ***** válasza:

Hát ez szomorú. :) Mondjuk ránézésre is kb. ennyinek szoktak tippelni. :D 18+os esetekben is mindig elkérik a személyim.

23 éves vagyok. :) És te?

2011. dec. 31. 01:53
 25/51 A kérdező kommentje:

Nekem is el szokták, aztán szinte elnézést kérnek, mert látják, hogy 21 éves vagyok. Legyünk pozitívak: fiatalosak vagyunk. :D

S mivel töltöd mindennapjaidat? Ó, erről jut eszembe! Elnézést kérek a leányom megszólításért.

2011. dec. 31. 01:56
 26/51 anonim ***** válasza:

Ó, ha elárulnám, meg kéne, hogy öljelek. ;)

És... erről jut eszedbe? Nem egészen értem a logikát a mindennapjaim és a bocsánatkérésed tárgya között. :)

Egyébként természetesen elnézem, de azért felmerült bennem a kérdés, hogy és ha 17 éves lennék, akkor jogosnak érezted volna a megszólítást? :)

2011. dec. 31. 02:05
 27/51 A kérdező kommentje:
Ez érthető. Nos, igen, egy kicsit messzemenő asszociáció volt, ezt elismerem. Nem, itt fontos az időrendi sorrend. Amikor leányomnak szólítottalak, akkor még nem állt rendelkezésemre elegendő információ rólad, hogy megtippeljem a korodat, és mivel a lányom egy különleges, a mai világban relatíve ritkán használt kifejezés, így éltem vele.
2011. dec. 31. 02:14
 28/51 anonim ***** válasza:

Na jól van, fiacskám ;), én most megpróbálok aludni...

Rendkívüli módon örültem! :) De tényleg.

2011. dec. 31. 02:23
 29/51 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben nyugodalmas jó éjszakát kívánok, asszonyom! :D Hasonlóképp. Fogadjunk, hogy valami titkos ügynök vagy. Sebaj, majd kiderítem.
2011. dec. 31. 02:26
 30/51 anonim ***** válasza:

Naná, hogy titkosan vagyok ügynök, úgyhogy psszt! :)

Na, tényleg... jó éjt, szép álmokat! :)

2011. dec. 31. 02:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!