Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek a lányoknak, mi lehet a baj velük?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 00:03
11/51 A kérdező kommentje:
Amennyiben lány vagy, ez tolerálható. Ellenkező esetben inkább tegyünk úgy, mintha nem ez lenne a helyzet.
2011. dec. 31. 00:20
12/51 A kérdező kommentje:
Elfogadom a bocsánatkérést.
2011. dec. 31. 00:21
14/51 A kérdező kommentje:
Ez remek hír; eszerint vannak még rendes lányok!
2011. dec. 31. 00:59
15/51 anonim válasza:
Ó, vannak ám. Én nagyon is az vagyok.
Csak a selejt férfinép ezt nem veszi észre... :( Igazából hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak én a fiúknak nem kellek. Nem értem, mi ütött beléjük.
Szerintem most akkor sírjunk egymás vállán! Mivel az sokkal könnyebb hatásosabb, mint tenni bármit... és különben is, panaszkodni jó!
16/51 A kérdező kommentje:
Jól beszélsz, leányom. Szörnyű érzés, hogy az ember - bár tisztában van saját értékével és nagyszerűségével - kénytelen azt látni, hogy az ellenkező nem tagjai szemet hunynak a megkérdőjelezhetetlen tények felett.
2011. dec. 31. 01:08
17/51 anonim válasza:
hát beszarok XD
veletek van a baj
18/51 anonim válasza:
Te nem tudod irányítani a záróizmaid, és velünk van a baj?
Azért én a helyedben átértékelném az életem...
19/51 A kérdező kommentje:
Mármint én értékeljem át, vagy a mélyen tisztelt válaszadó úr?
2011. dec. 31. 01:36
20/51 anonim válasza:
Bocsi, természetesen a #17-es kollégára vonatkozott a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!