Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult történet lesz.

Előző munkahelyemen együtt dolgoztam egy sráccal (28 éves).

Nagyon jó viszonyba lettünk, csak van barátnője.

Mikor elmondtam neki h külföldre készülök teljes mértékben támogatott és buzdított h menjek . Mivel ő is élt kint 3 evet, csak a barátnőjének honvágya volt így haza jöttek .

Én kijutottam Finnországba, de meg ekkor is sokat leveleztunk, pusztán csak baráti szinten.

Most haza jöttem pár napra és találkoztunk . Elmondta h mennyire irigyek és h ő is jönne csak a barátnője nem akar. De ha nem lenne akkor mar holnaP repülőre ülne. Meg h tavaszig minden eldől.

Volt nevnapja és vettem neki meg ki t egy apróságot , és nagyon őrült neki h én mennyire figyelmes vagyok.

Ma meg teljesen el volt keseredve facecookon, így írtam neki h minden rendben lesz csak idő kérdése.

Erre írta h rendes vagyok h aggódok érte, és bízik benne nagyon , és hat mindenkinek vannak rossz napjai.

Mennyi esélyem lehet nála? Mit csináljak h végre észre vegyen, és ne csak mint barátot.

23L

2011. dec. 29. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:

semmit.

tiszteld más kapcsolatát.

2011. dec. 29. 00:03
 2/5 anonim válasza:
Pfff évácska nem fog össze jönni hogy te érted elhyaggyon már ne is haragudj!!!fújj
2011. dec. 29. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeretlek Roxána!!!!!!
2011. dec. 29. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:

szálj le róla!!!

Ha a csajt miattad elhagyja, akkor hidd el, téged is el fog hagyni más miatt!

2011. dec. 29. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem inkább ismerkedj meg velem.
2011. dec. 29. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!