Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy álltok a tetovált lányokkal?
Tetszik nektek? Milyen mintákat viseltek, hol, mekkorát? Ha nem tetszik, miért nem?
Kort is írjatok, előre is köszönöm!
Köszi a válaszokat!
ÉS az ilyen kisebb minták? például, ami a tarkón van?
Imádooooom :) Imádom a tetovált csajokat úgy ahogy a tetkókat is. A tetovált és tetováló csajok pedig jobban feltudják kelteni a figyelmem.
Az, hogy pontosan miért tetszenek... hát. Talán azért mert nem ez a tipikus barbibaba style a nő.
Felőlem lehet az alkarján,vállán, hátán, lábán, oldalán.
Nekem is van meg még lesz is, szerintem a tetoválás miatt nem szabad elítélni senkit. Elsőnek is utána kell olvasni, hogy mi is az a tetoválás és, hogy mit fejez ki a mai világban. És akkor nem csak firkálást látna egy pár ember.
A tetoválás is az önkifejezés egy formája és a legtöbb embernél többet jelent mint amit te látsz a bőrén.
18/F
Szerintem nagyon szexi. Az is tud tetszeni ha a test nagy részét stílusos tetoválások borítják.
Rajtam viszont nincs tetoválás és nem is szeretnék.
22F
nekem nagyon tetszik, foleg ha valami egyedi tetkoja van, nem ribancrendszam vagy valami kinai divatkutyu
nekem 3 biomekanikus tetkom van, 2 elegge egyedi, nem divatbol csinaltam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!