Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek lányokkal imerkedni?
Figyelt kérdés
15/F vagyok,és valahogy mindig leblokkolok ha egy szép lánnyal beszélgetek,miért van ez? így sose lesz barátnőm2011. dec. 24. 11:37
1/5 anonim válasza:
azért mert még nem jött el a te időd
Ha találkozol a szerelmeddel ,akkor nem lesznek ilyen gondjaid :)
3/5 88Kisparaszt válasza:
nincs önbizalmad és lehet hogy kicsit erőlteted is. Csak menj oda a csajhoz és beszélgessetek aztán meglátod mi lesz. Próbálj valami közös témát találni és ha ennyire leblokkolsz akkor gondolj arra hogy csak egy barát. Ja és nyugi még csak 15 vagy!!! Még rengeteg időd van!
4/5 anonim válasza:
Mert szegény vagy, gazdag pasik nem blokkolnak le, mert tartja bennük a pénz a lelket.
5/5 anonim válasza:
Az uccsó válaszon jót röhögtem xD
hogy lehet ilyet írni? xD besz*rok :D
A kérdezőnek válasz: Fejleszd az önbizalmad! Én is olyan voltam mint te 15 évesen. Legyen minél több siker élményed. pl sportolj,vagy csinálj olyan dolgot amiben úgy érzed jó vagy. Legyenek olyan tulajdonságaid amikre büszke vagy. Ez fokozza az önbizalmad bizonyos mértékig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!