Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy álltok a tetovált lányokkal?
Figyelt kérdés
Tetszik nektek? Milyen mintákat viseltek, hol, mekkorát? Ha nem tetszik, miért nem?
Kort is írjatok, előre is köszönöm!
2011. dec. 28. 21:42
1/17 anonim válasza:
amig nem a teste 97% a van kivarrva, csak igényesen, addig SEXYYYYYYYYY!!! :)
2/17 anonim válasza:
Nem szeretem, mert összefirkálja a szép fehér bőrét. :(
3/17 anonim válasza:
Akármelyen jól is néz ki egy lány, a legkiesebb tetoválás is teljesen lelomboz. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is tetovált lánnyal kezdjek.
26f
4/17 anonim válasza:
a tetoválás nem zavar sem a testékszerek, igazából vannak tetovált lányok akik hülyék, sajna ebből van a több, de én spec nem a külsőt nézem, ha hülye úgysem kezdek vele, ha meg normális akkor nincs gond, persze nálam is, igaz, hogy ne a teste 90%-a legyen tetovált
5/17 anonim válasza:
Alapvetően nem tetszenek a tetoválások. Érdekes módon, ha az egybefüggő és azonos témájú, akkor igen. Szóval ezek a mini firkantások nagyon nem jönnek be. Pont úgy, mint a tagek a falakon.
6/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Rosszat sugall. :) Még ha igazából rendes is meg normális is a csaj, akkor is visszataszító, utálom.
7/17 anonim válasza:
Nem szeretem a tetoválást. Maximum bokán, vagy lábfejen megy el, valami indaszerű, vagy nonfiguratív motívum.
10/17 Csak 1 GyK user válasza:
Nem is tom... sztem az nekem nem olyan bejövős 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!