Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbálsz túllépni valakin? (szakítás, vagy lemondás valakiről)
haverok,buli,fanta.
Nagy szakítás után hirtelen lefeküdni más emberrel.Pár napr elég új gondolatot hoz a felejtéshez.
Én sose fogom tudni elfelejteni. És leginkább az fáj, hogy oly könnyedén lemondott rólam..
Ennek már fél éve, azóta próbáltam mással,de az egyik iránt csak barátságot éreztem, uh. az maradt annyi, a másikkal meg olyan ritkán találkoztam és olyan keveset keresett (mintha időnként eszébe jutnék) hogy arról is letettem.
Nálam nem müködött a szex dolog, mert a volt párommal volt eddig a legjobb,uh. felülmúlni....?!
Annyit még hozzáteszek,mi is napi kapcsolatban vagyunk (bár lehet megy fel Pestre dolgozni) és hiányol ha nem hall rólam, hiányzik neki a találkozás, beszélgetés, és igen a szex is,merth. leamortizálodótt a kettőnk dolga szakítás után kb másfél hónappal szeretősdibe :S
Én meg egyre nehezebben viselem,nekem nem csak a szex hiányzik, hanem az érzelmi háttér is,sőt!!!
De mint mondta (majdnem 3 év kapcs. után) mint kapcsolat nem müködne köztünk a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!