Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők vagy a férfiak vezetnek szakításban?
szerintem a nők.
bebizonyosodott, hogy a nőknek kisebb az agyuk, és sokkal több hibát követnek le mint a ffak.
Szerintem is a nők.
Az indoklást passzolom,mivel minden ember más.
22/N
Az elsőre inkább nem reagálok. Akkor lenne kisebb az "agyam",ha egy ilyen alakkal akár csak köszönőviszonyban lennék.
Velem egyszer sem.
Mindkétszer én tettem meg.
Elvileg én is azt hallottam,hogy 70-80 százalékban a nők és leginkább a modern társadalomra vezethető ez vissza.
Egyrészt emancipáltak és könnyebben megállnak már a saját lábukon így nincs szükségük egy nem elég tökéletes párra.Ez így pongyola megfogalmazás de nagyjából ez a lényeg.
Másrészt manapság a legtöbben csak alkalmi kapcsolatokra vágynak és ahogy az előttem szóló mondta hamarabb megérzik vagy vélik megérezni a kis gubancot is és emiatt sokszor elhamarkodottan úgy gondolják,hogy elejét veszik a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!