Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, mi a véleményetek, lehetséges ez?
Üdvözlök minden kedves benézőt, kommentelőt!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Szerintetek lehetséges az, hogy egy férfinekmegtetszik egy nő, de a nő azt mondja tartsd a távolságot, de mégis kedves veled. Gyakorlatilag azért mondta, hogy távol legyen a férfi, mert megkedvelte , de úgy érzi nem lehet semmi köztük. Majd keresik egymást, a lány azt érzi a fiú is kölcsönösen kedveli, elmondja neki, hogy komolyan érez valamit iránta, és jobb lenne, ha nem keresnék egymást. De még mindig folytatják. Viszont a fiú nem lép.
Szerintetek ebben az esetben van arra esély, hogy kölcsönös a dolog, csak a nő baromsága miatt nem tesz semmit a férfi? Ha meg nem érdekli a lány, miért nézi, ha egy helyen vannak, miért hívja fel gyakran?
Érdemes ilyenkor reménykedni vagy jobb feladni, mert ebből semmi sem lehet, mit gondoltok?
Őszinte, normális válaszokat várok!
Korlátozhat ilyen kijelentés annyira egy férfit, hogy ha akarna sem lépne miatta? Létezik, hogy kedvel valakit egy férfi és hónapokon át a közelében van , de nem lép, attól kedvelheti nőként?
Remélem végre jól kifejeztem mi lenne a kérdésem lényege.
És nem érdekelne az oka, nem kérdeznél rá, miért van így?
Például azért, mert félsz a fájdalomtól. Félsz attól, hogy túl közel kerül a szívedhez és nagyon fog fájni később.
De mégis marad a közelben, akkor ilyenkor mi a helyzet? Ám mégsem tesz lépéseket, akkor már nem is fog, csak jó a közelemben lennie? Én ezt nem értem. Pont ezért mondtam azt, hogy "távolság". Mert nem lép, pedig én szeretném, de el sem tünik. Nem értem.
hát nem egyszerű...
azt mondtad, hogy tartsa a távolságot ezért nem fog lépni! szerintem ez teljesen logikus. ha nem így gondoltad nem tudom miért mondtad neki?
Igen, korlátozhat egy ilyen kijelentés egy férfit.
A következő belső párbeszéd futhat le a férfi agyában:
-Őrülten jól néz ki.
-De azt mondta, hogy tartsd a távolságot, emlékszel?
-Igen, de akkor is, nézd már milyen kedves, meg jó fej, ha biztosan nem akar semmit, akkor miért ilyen?
-Passz, de ha távolságot akar tartani, akkor hagyd békén!
-Hát jó... de basszus.. olyan dögös.
-...NE GONDOLJ RÁ!
Szóval ha a nő valamit akar tőle, akkor vonja vissza a távolságtartó parancsot, mert különben az életben nem lép a férfi. :)
Na ez az kedves utolsó!!!
Hogyan lehet visszavonni??? Nem elég a közvetlenség, tündéri kedvesség??? Azt látom, ez nem elég.
Hogyan csináljam?
Hát ezt csak szavakkal lehet visszavonni(mi férfiak csak ebből értünk).
Ez a szituáció a lány miatt lett ilyen. A megfelelő helyen és időben le kell ülni és megbeszélni a férfival, hogy telt, múlt az idő, és meggondolta magát a lány, bánja már, hogy távolságot akart tartani, most már szabad az út, ha a férfi is úgy gondolja, hogy közeledni szeretne még.
Leírni könnyű, megcsinálni pokoli nehéz lesz, de még mindig jobb előre haladni, mint egy helyben toporogni és szenvedni a helyzet miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!