Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretkeznek zokniban?
Figyelt kérdés
szándékosan álltalánosítottam,semmi személyes infó...2011. dec. 2. 19:12
1/12 anonim válasza:
Mert nem állítottad fel a fűttést! :D
2/12 A kérdező kommentje:
ha-ha vicces...
nem magamról beszélek...
2011. dec. 2. 19:15
3/12 anonim válasza:
én nem szoktam zokniban, szerintem igénytelen
5/12 anonim válasza:
Én western csizmában szoktam, kalappal a fejemen (zokni nélkül), mert az olyan macsós dolog!
6/12 anonim válasza:
Én zokniban szoktam szexelni, rossz a vérgeringésem és még nyáron is fázik a lábam...:S:D
7/12 anonim válasza:
utolsonak :D! egy allat vagy xDD szet röhögöm az agyam!
8/12 anonim válasza:
"Én western csizmában szoktam, kalappal a fejemen (zokni nélkül), mert az olyan macsós dolog!"
bocs erre gondoltam :D!! meg mindig röhögök :D
9/12 Mi közöd Tőle válasza:
Igazábol egyet nem értek, miért gond az, ha valaki zokniban szeretkezik? Erre a kérdésre már rég szerettem volna választ kapni... :D Momentán nem szoktam egyébként abban, de őszintén érdekelne, hogy mivan akkor ha mégis fenntmarad a zokni? :D
10/12 anonim válasza:
a férfiláb rusnya azé gondolom:D enyémre is ránézek, és mondom pffuj:D mi ez
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!