Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kikerülni a lenézett, megszánt, szegényke szerepből?
Figyelt kérdés
Van egy lány egy hónapja szakítottunk és még szeretem de nem akarnék vele újra összejönni többet.. Viszont akármikor előkerül mint téma bárhol, vagy ha beszélek vele akkor totál megalázó az egész... és ha beszél velem akkor is szerintem csak azért amiért sajnál és ha beszélünk akkor is én keresem... Nekem van azóta más neki nincs de még így is :/ ja és azért szakítottunk mert egy kis ideig nem találkoztunk és akkor rájött hogy nem szerelmes.2011. dec. 3. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!