Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék vele többet chatelni, ezt hogy mondjam meg neki finoman? Hetek óta chatelünk már.
Ez most komoly? :D
Nem válaszolsz neki és kész.. talán nem törik össze a szíve néhány hét írogatás után..
És szerinted csak neked írta hogy "tetszel nekem"?
Én annó mikor chateltem egyszerre 3-4 emberrel is beszélgettem vagy még többel... aztán amikor komoly lett, akkor msn és akkor csak vele. Ezen a ponton ha ellaposodott akkor letiltás és pont. Megmondtam hogy találtam mást.
Az a legfájdalommentesebb, ha egyszerűen nem írsz neki többet.
Szerintem az a leges legnagyobb f.aszfejség amikor nem írsz vissza. Ne csináld az ge.ci egy gerinctelen patkány, féreg dolog. Csak a tetves rongyos, ribancok csinálják.
Inkább írd meg a frankót, az olyan mint kínozva ölni meg a nyúkot tükkel szurkálva vagy csak simán levágod a fejét egyértelműen és kész.
Szia!
Jó volt,élveztem,de ne chateljünk többet,mert találtam mást.Sorry!(Hehe,Te is ki vagy pipálva a noteszban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!