Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó nyári táborok vannak?
Olyat keresek, ami nem túl hosszú, mert nem akarom az egész szünetemet táborban tölteni, de azért szeretnék valahova menni.:) Csak nem tudom, milyen táborba. Amiben jó vagyok, azokból nincs tábor, ami jó lenne. Tudtok ajánlani valamit, ahol jól tudja érezni magát az ember? Szeretem a sportot, szeretem a művészetet, de nem szeretnék rajztáborba, és pl matektáborba se menni, nem szeretnék tanulni, csak szórakozni.:D És fontos, hogy ne lánytábor legyen.:D:D Legyenek fiúk is.:P
16/L
Nálunk az a lány kevesebbet úszott.
Szerintem ha beszélsz a tanárral, biztos megért ő is csak ember, nem lehetnek olyan elvárásai és kikötései, hogyha éppen akkor jön meg, akkor is csak ússz és csak ússz.
Max. veszel OB-t és kevesebbet, kevesebb időre mész be a vízbe abban az időszakban, és előtte szólsz! Tuti megért, és nem fogja mondogatni mindenkinek (nem kisfiú már), nyugodtan beszélhetsz vele! ;)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!