Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó nyári táborok vannak?
Olyat keresek, ami nem túl hosszú, mert nem akarom az egész szünetemet táborban tölteni, de azért szeretnék valahova menni.:) Csak nem tudom, milyen táborba. Amiben jó vagyok, azokból nincs tábor, ami jó lenne. Tudtok ajánlani valamit, ahol jól tudja érezni magát az ember? Szeretem a sportot, szeretem a művészetet, de nem szeretnék rajztáborba, és pl matektáborba se menni, nem szeretnék tanulni, csak szórakozni.:D És fontos, hogy ne lánytábor legyen.:D:D Legyenek fiúk is.:P
16/L
gyere az AC táborba a Balatonhoz, hogyha szereted a hip-hop-ot!
Nézz rá neten, AC tábor
Nyáron én is úszótáborba szoktam menni.
1 hetes, és a végén dimplomát is kapsz, amit bárhol elfogadnak, hogy tudsz úszni. Nekem már megvan a mentés is, közben pedig elég jól szórakozok, szülők nélkül, van focimeccs is, edzések közt játszunk, beszélgetünk, vagy amihez kedvünk van... :P És vannak fiúk-lányok vegyesen, kb. egyenlő arányba.
És persze sport is, és hasznos, mert bárhova elmész nyaralni, a melegben jó egyet a vízben úszni. ;)
Jah, és sztem minden táborban azért tanulsz is valamit, de szerintem az úszás jó dolog. :D
Jó nyaralást!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!