Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem elezt a nyári kalandot?
Volt egy rendes fiú. Vagyis annak ismertem meg. Nem barátoknak indultunk, mégis közös megegyezés alapján csak azok maradtunk. Nagyon jó barátok lettünk. Odaadtam neki a szüzességem. Akkor nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Most már megbántam, hiszen a fiú alig foglalkozik velem. Úgy érzem, hogy csak egy nyári kaland voltam neki. De úgy tűnt, hogy nagyon szeret, hiszen nagyon sokat voltunk együtt. És most nagyon hiányzik. Ez a dolog teljesen megviselt lelkileg. Mit kéne ilyenkor tennem, hogy minnél hamarabb túl legyek rajta? :(
19/L
igen valószínű hogy ezt akarta, de ha annyira jóban voltatok akkor ne bánd szerintem, első kapcsolatból amúgy sem szokott befutás lenni, legjobb ha elengeded
19/F
ezt megszívtad......
ez van, de jómagam soha nem tennék ilyet 1 lánnyal-a bizalmába férkőzni-utána meg elhanyagolni.
ez nem szép dolog....szerintem.
Legközelebb gyanakodj jobban, mert ha valami túl szép, ahhoz, hogy igaz legyen, akkor nem az.
A nők sokkal jobban ki tudják használni a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!