Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetnék meg egy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetnék meg egy 28 éves fiút, hogy érettebb vagyok a koromnál, ami amgy 15?

Figyelt kérdés
Már mondtam neki, hogy a társaságomba is kb. ilyen idősek vannak mint ő.. és nem mellesleg ismert személy is..nagyon meg akarom szerezni:S
2011. dec. 27. 14:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
rajtad kivul meg 100 millio tini van aki azt hiszi h erettebb a koranal...
2011. dec. 27. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert pont olyan kislány vagy, mint a legtöbb 15 éves.
2011. dec. 27. 16:59
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Ha tényleg érettebb lennél a korodnál, nem kéne győzködnöd, illetve nem tennél fel ennyire hülye kérdést ;)

Minden tini azt hiszi, hogy érettebb a koránál (én is azt hittem... közben meg csak komorabb voltam a társaimnál :P)

26/N

2011. dec. 27. 17:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Sehogy, mert nem vagy érettebb a korodnál, hiába hiszed azt magadról. Ha pedig az lennél, nem akarnál magad mellé egy 13 évvel idősebb srácot.

Ráadásul rohadtul unom már, hogy minden tizen éves kis p.csa benyögi, hogy ő mennyire érettebb a koránál. Nem vagytok azok!

2011. dec. 27. 17:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Heh, sehogy, 28 éves pasim nekem van, de én 22 vagyok :D
2011. dec. 27. 17:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha valóban érettebb lennél, mint a korunkbeliek, akkor nem akarnád mindenáron meggyőzni erről és nem akarnád megszerezerzni. Ha érett lennél, megértenéd, hogy egy 28 éves ÉRETT, FELNŐTT FÉRFI nem egy 15 éves TINIVEL tervez hosszú távra.

Azt hiszem, te csak azért akarod megszerezni, mert elvileg ismert férfiről beszélünk, de nyugodtan tegyél le róla.

16/L

2011. dec. 27. 17:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Ismerek egy 16 éves lányt, aki összejött egy 26 éves sráccal.

3 év együtt vannak.

Szóval vannak kivételek.

2011. dec. 27. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Fiatal puncit jó k*rogatni, de ennyi, majd megunja :D amikor már a pasi családot szeretne, a csaj meg még le se érettségizett.
2011. dec. 27. 18:07
 19/20 A kérdező kommentje:
:) júliusban végül ő jelentette ki, hogy kapcsolatot szeretne és már december eleje óta alakult köztünk ez, de a korkülönbség miatt kérdéses volt a dolog.. amióta együtt vagyunk meg még jobban szeretjük egymást :)
2012. nov. 26. 21:51
 20/20 anonim válasza:
19 éves koromban nekem is volt egy 10 évvel idősebb barátom, és tök jól éreztük magunkat együtt. Aztán lett egy hét évvel idősebb, vele 14 évet húztam le. Nem a kor számít szerintem...Meggyőzni meg csak a viselkedéseddel tudod, de ne színészkedj, add önmagad, aztán kiderül, hogy tényleg érettebb vagy-e a korodnál.
2015. jan. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!