Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzhetnék meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetnék meg egy fiút, hogy hagyja ott a barátnőjét és engem válasszon?

Figyelt kérdés
Régebben legjobb barátok voltunk, aztán most kezdjük észrevenni, hogy ez egyrejobban kezd átalakulni szerelemmé mindkettőnk részéről. Azt mondja, hogy a barátnőjét is szereti, de engem jobban. Úgy érzem mindketten csak szenvedünk emiatt. A barátnője kezdi érezni, hogy valami nem oké a kapcsolatukkal. A fiú pedig azt mondta, hogy az lenne a legjobb ha kerülnénk egymást,mert nem akarja a barátnőjét megcsalni, és ha velem van eléggé kísértésben érzi magát. Én viszont nem akarom, hogy elveszítsem, mert szeretem és ő is engem, csak ott van a barátnője. :/ Hogyan győzhetném meg?
2009. dec. 21. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jahj neee. Ugyan ezt csináltam. Figyelj állj le... Neked is rosszul esne ha megtudnád hogy a pasidra nyomul egy csaj. Lécci hagyad a srácot. Majd ha szakít a barátnöjével akkor a tiéd lesz:S De ne keverj...
2009. dec. 21. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira erősek az érzelmek kettőtök között, akkor nem kell meggyőzni, otthagyja magától és fel sem merülnének benne kétségek.

Minden estre a helyedben, teljesen visszavonulnék és keressen Ő ha fontos vagyok neki, ha meg nem hát így jártam. Ha már erőltetni kell és rábeszélni, csábítgatni, az nem lehet semmi.

2009. dec. 21. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az elsőnek.hagy békén,majd ha szakítani fognak majd ő keres.ez meg h téged jobban szeret háát akkor már rég otthagyta volna a barátnőjét mindegy a legfontosabb ne kavarj be!! neked se esne jól ha veled lenne ez nem? és ha azzal a csajjal ezt megcsinálja honnan veszed h veled nem fogja? hagyd míg együtt vannak eennyi..
2009. dec. 21. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
A meggyőzés észérveken alapul. Lehet hülye vagyok, de itt nincs helye racionalitásnak!
2009. dec. 21. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább hagynod kéne a dolgot....ha a fiú nem akarja akk meggyőzni se lehet. Ha mégis megeshet, hogy nem lesz melletted boldog....
2009. dec. 21. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Qrva anyját az ilyen pasinak !!! :@

nekem meg azért nem jut nő... mert Rá kettő is hajt... közbe 1 juthatna nekem is... rohadjon meg !!!!

2009. dec. 21. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szted a lány nem tehet róla?mmint a kérdező..ő is ugyanolyan hibás
2009. dec. 21. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
neked nemazer nemjut mert ra ketto hajt:D
2009. dec. 21. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban szeretne otthagyná. Kamu szöveg azért, hogy, ha szakít a b.nőjével még ott legyél neki, vagy azért, hogy mégis megcsalhassa veled később?? Hagyd a francba ugyan ez volt velem is és szörnyen balul sült el a dolog. Amikor elolvastam komolyan szörnyen hasonlított arra ami velem történt:D
2009. dec. 21. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:

"Qrva anyját az ilyen pasinak !!! :@

nekem meg azért nem jut nő... mert Rá kettő is hajt... közbe 1 juthatna nekem is... rohadjon meg !!!!"

Nekem sincs baratnom, megse hibaztatok mast emiatt. A populacio aranyait tekintve siman jutna meg az ilyenek elofordulasa mellett is...

Kerdezo: Ne kavarj. Ha teged szeret, ott fogja hagyni. Ha nem, akkor torodj bele, hogy massal jar.

2009. dec. 22. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!