Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál életed során a legszomorúbb és legboldogabb? Mi okozta?
Legboldogabb akkor,amikor "szerelmes" voltam valakibe.
Legszomorúbb pedig akkor,amikor rájöttem,ez sosem jöhet létre. :D
20l
Legboldogabb, mikor valaki egyetlen mondattal és egy csókkal reményt adott. Legszomorúbb pedig, mikor rájöttem, hogy az egész csak nekem jelentett valamit.
19/L
Legboldogabb akkor amikor egy nagyon szép lány akit szerettem elmondta, hogy szerelmes belém és én vagyok a nagy Ő neki, az volt életem legszebb napja, és amikor lelépett egy hülyegyerekkel és kiderült, hogy hazugság volt az egész akkor voltam a legszomorúbb:( :D
Jó kis tanulság: a nők g*cik.
21f
Akkor voltam a legboldogabb, amikor a barátom (akivel akkor még csak barátok voltunk) megadta a lehető legjobb születésnapi ajándékot. Még el is érzékenyültem, olyan édes volt.
A legszomorúbb pedig akkor voltam, amikor apám rám sem hederített. (szüleim kiskoromban elváltak, pár éve találkoztam vele elsőnek, de már egy ideje le se sz*r...)
Legszomorúbb: e videó megtekintése közben/után Youtube: No arms, no legs, no worries -
magyar felirattal [HUN SUB]
Legvidámabb: Amikor megkaptam ezt: www.apple.com/hu/ipodtouch/
Legszomorúbb akkor voltam amikor 2nap alatt meghalt a mamám és anyu testvére, most a nyáron.
Legboldogabb még nem voltam,talán akkor leszek ha végre sínen lesz az életem és végre lesz barátnóm. 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!