Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
"wook"
Na ez a GÁZ! Nem vok, nem wook, hanem VAGYOK!!!
Jajj istenem mintha más velem egyidösek nem igy irnák hogy vok wook stb... még anyum is igy irja..:D
és nem ez volt a kérdésem...
Dehogyis gáz...
Nekem 18évesen volt az első párkapcsolatom.Még mindig vele vagyok.:)
Nem vagy lekésve semmiről akkor se ha évek múlva történik meg az első szájrapuszi..
20l
Az gáz, hogy ennyi idősen ez felmerült benned.
Jövőre azt fogod megkérdezni, hogy még nem volt pasim és szűz vagyok 13 évesen gáz e? Úgyis az lesz a válasz, hogy Barbi babázz még
Egyébként meg általában nem baj, ha msn-en vagy sms-ben rövidítesz a barátaidnak, de egy internetes oldalon nem ártana helyesen és értelmesen írni. Ha már úgy is pirossal alá húzza ez a szerencsétlen szövegdoboz a hibákat nem nehéz rájönni hol a baki
Utálom a kérdésedet mert tartalmazza a "gáz" szót, amiről az emberi béltartalom jut eszembe, pedig a gáz, mint tudjuk nem sz*r.
Kérdésedre válszolva:
Nem, nem "gáz", mivel az említett romantikus cselekmény semmilyen összefüggésbe nem hozható a gázokkal.
MEllesleg semmi baj azzal, ha nem vagy ribanc, sőőőt, szerintem legyél rá büszke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!