Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből a helyzetből hogy lehet kilábalni?
Szóval.. Elég rossz helyzetbe kerültem. Mondhatnám, hogy a bőség zavara, de nem. Van egy fiú, barátnője van. Szereti, nincs közöttünk semmi. Talán lenne, ha nem az adott körülmények lennének. Nem is lesz köztünk semmi, pont. A másik... Régi ismerős, aki a érzelmi hullámvölgyben van, azt mondta nem tudna velem komoly kapcsolatot kialakítani, és én nem érdemlek komolytalant. De reméli lesz közöttünk idővel valami. A harmadik egy olyan fiú aki irtó érdekes. Nem tudok rajta eligazodni. De azt mondta, nem beszél csak úgy lányokkal. Viszont ő most van túl egy szakításon. Felejtős egyenlőre ez is, akárcsak az előző. A negyedik az exbarátom.. Akire vágyom, de csak testileg. Érzelmileg elszakadtam tőle. Ő viszont még sehogy. Nem fogom kihasználni, ezért egy falat húztam kettőnk közé.
19 éves vagyok, és borzasztó tanácstalan. :)
2. és 3. idővel kiderül, hogy mi lehet.
1. és 4. felejtős.
Az első teljesen felejtős.
A negyedik csak rövid távon jó, ha hosszútávon gondolkozol, akkor ő is felejtős.
A másodikra valószínűleg sokat kell várnod, de ha úgy érzed menne, és neki lenne a legnagyobb esélye, akkor hajrá!
A harmadik tűnik szerintem a legjobbnak, a szakítás sebei idővel úgyis elmúlnak, míg lehet, hogy az előzőnek megmarad a véleménye, miszerint nem tudna komoly kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!