Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
szeretnék megismerkedni egy szép csajszival, de gátlásos vagyok.. tudom, hogy ez nagyon gyerekes lesz de az orrom :D
szerintem nagy és nagyon zavar, bár egy valamit nem értek.. eddig sose mondta senki, hogy az lenne sőt, nem is tartanak ronda srácnak.. nem értem pedig én nagynak látom a tükörben
próbáltam máshogy nézni magam de nem megy... miért látom ezt miközben más nem ezt látja?? bocsi ha hülye kérdés csak nagyon zavar és le kellett írnom ...
2011. dec. 24. 19:41
1/3 anonim válasza:
Ha gondolod küldj privátban egy képet. Kíváncsi lettem az orrodra.
2/3 anonim válasza:
Ha magadat nem fogadod el senki sem fog elfogadni ezt az emberek látják rajtad ha folyton azon agyalsz hogy nagy az orrod akkor az is lesz mivel ha valamire huzamosabb ideig gondolunk akkor az be is következik elöbb-utobb a vonzás törvénye már csak ilyen.
3/3 anonim válasza:
Alányok imádják a nagy orror, kivétel nélkül egytől egyig. Ez nem lehet probléma. Legutoljára nézik meg at orrodat, először mindig a szemet lesik meg, meg a kezet és a cipőket. Az orr nem lényeg, de a nagyot jobban szeretik mint a kicsit, mert az erős férfiasságot sejtet. Higgy nekem, nap mint nap 100-100 nővel beszélek.,mind szereti a nagy orror.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!