Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérzés! Ilyen vajon létezik?
Figyelt kérdés
Megpróbálom összefoglalni. Van egy srác, akit amikor először megláttam megtetszett és úgy vettem észre, hogy ő is felfigyelt rám. Ma végre eljutottunk addig, hogy beszélgettünk! De sajnos már nem sokáig fogunk tudni, ráadásul van barátnője. Mégis valamiért azt érzem, hogy lesz köztünk valami, úgy érzem, hogy "összetartozunk"! Szerintetek csak becsapom magam? Vagy ilyen tényleg létezik? Lehet még köztünk szerintetek valami a jövőben? Én nagyon azt érzem, hogy igen és hogy ő egyszer az enyém lesz.2011. dec. 23. 20:21
31/36 A kérdező kommentje:
szintén! érettségim is 5-ös. úgyhogy, ha konkrétan nem tudod bebizonyítani az állításodat, akkor inkább ne is írjál semmit! MERT SENKIT NEM ÉRDEKEL! mus musculus neked meg köszi, hogy megpróbáltál "megvédeni"!:D
2011. dec. 23. 21:57
32/36 mus musculus válasza:
Nincs mit, a hülyeségnél mindent könnyebben tűrök.:D
33/36 anonim válasza:
ez a 42%os,tipikusan ,h ha nincs igazam is folytatom a veszekedést,nehogy oda legyen már a büszkeségem,meg az egóm...istenem....
34/36 anonim válasza:
Én is ugyanebben vagyok most..beszélgetünk, de neki barátnője van..Viszont én is úgy érzem,hogy lesz még itt valami. Bárcsak...adná az Ég!:) Reméljük, neked is összejön!;) (Kezdtem megörülni, hogy ilyen sok hasznos választ olvashatok majd itt, erre vitatkoztok...:( És Karácsony után.:( Ejnye..:) )17/L
36/36 A kérdező kommentje:
Hát eddig egyre jobban halad a dolog! Tegnap már simán ide jött! Már mások is azt mondják, hogy tetszhetek neki! Kérdezte hol lakok, hol szilveszterezek stb., szóval érdeklődik! Na majd meglátjuk! Szurkolok Neked! Írd meg, hogy mik történnek, mert kíváncsi vagyok! A veszekedést meg inkább nem is kommentálnám!:D
2011. dec. 28. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!