Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérzés! Ilyen vajon létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérzés! Ilyen vajon létezik?

Figyelt kérdés
Megpróbálom összefoglalni. Van egy srác, akit amikor először megláttam megtetszett és úgy vettem észre, hogy ő is felfigyelt rám. Ma végre eljutottunk addig, hogy beszélgettünk! De sajnos már nem sokáig fogunk tudni, ráadásul van barátnője. Mégis valamiért azt érzem, hogy lesz köztünk valami, úgy érzem, hogy "összetartozunk"! Szerintetek csak becsapom magam? Vagy ilyen tényleg létezik? Lehet még köztünk szerintetek valami a jövőben? Én nagyon azt érzem, hogy igen és hogy ő egyszer az enyém lesz.
2011. dec. 23. 20:21
1 2 3 4
 21/36 mus musculus ***** válasza:
Akkor mit prédikálsz a primitívségéről?
2011. dec. 23. 21:19
 22/36 anonim ***** válasza:
Az egy másik téma.
2011. dec. 23. 21:23
 23/36 mus musculus ***** válasza:
Hát te vagy segghülye vagy, vagy egy ravasznak hitt technikával próbálkoztál be most. Használatba veszel egy szót ("felszed"), amit ha a vitapartnered megismétel utánad, lecseszed érte, majd eljátszod ugyanezt még egyszer ("szoktak/akarnak" eset). Képtelenség eligazodni rajtad.
2011. dec. 23. 21:30
 24/36 anonim ***** válasza:
szoktak/akarnak mást jelent.Ez tény. Én azon akadtam ki,hogy ő ezt nem vette figyelembe.Te sem.Pedig ha tetszik,ha nem tök mást jelent a két szó.
2011. dec. 23. 21:32
 25/36 A kérdező kommentje:
mutass rá, hogy hol nem vettem figyelembe! másold be azt ahol ezt írtam légyszives!!
2011. dec. 23. 21:36
 26/36 mus musculus ***** válasza:
És te sem, különben nem kezelted volna szinonimaként őket.
2011. dec. 23. 21:41
 27/36 anonim ***** válasza:
Tökmindegy úgysem értenéd:)
2011. dec. 23. 21:41
 28/36 anonim ***** válasza:
Oké.Részemről lesz@rom.Gondolom nyelvtanból nem voltatok jobbak kettesnél.Nekem meg se türelmem nincs hozzátok se értelmét nem látom ennek.
2011. dec. 23. 21:43
 29/36 mus musculus ***** válasza:
Ez már csak terelés. Afféle "büszkeségi játék" ami arról szól, hogy csak azért sem ismerjük be a tévedésünk, inkább hülyét csinálunk magunkból. Értem én.
2011. dec. 23. 21:43
 30/36 mus musculus ***** válasza:
Tévedsz, mindig a legjobbak között voltam elsődlegesen reál beállítottságom ellenére. Ennyit rólad.:D
2011. dec. 23. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!