Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérzés! Ilyen vajon létezik?
Figyelt kérdés
Megpróbálom összefoglalni. Van egy srác, akit amikor először megláttam megtetszett és úgy vettem észre, hogy ő is felfigyelt rám. Ma végre eljutottunk addig, hogy beszélgettünk! De sajnos már nem sokáig fogunk tudni, ráadásul van barátnője. Mégis valamiért azt érzem, hogy lesz köztünk valami, úgy érzem, hogy "összetartozunk"! Szerintetek csak becsapom magam? Vagy ilyen tényleg létezik? Lehet még köztünk szerintetek valami a jövőben? Én nagyon azt érzem, hogy igen és hogy ő egyszer az enyém lesz.2011. dec. 23. 20:21
11/36 A kérdező kommentje:
hallod mus musculus hogy mi milyen hülyék vagyunk... még szerencse, hogy 42-es egy született zseni... a válaszaiból is totál lerí! -.-' most már ne írj többet, mert senkit nem érdekel! köszi
2011. dec. 23. 21:00
12/36 anonim válasza:
Ez nem zseni kérdés,csak szövegértés.Általános iskola 6. osztály.
13/36 mus musculus válasza:
Öcsém, a kérdező is képes a különbségtételre, csak mivel te magad használtad mindkét szót ugyanarra a tevékenységre, arra következtetett, hogy nálad ebben az esetben teljesen lényegtelen, melyik kifejezéssel élünk.
14/36 anonim válasza:
Nem ugyanarra a tevékenységre használtam.Azt montdam fel akarnak szedni.Az akarnak és a szoktak között az a különbség amit ti nem tudtok felfogni,hogy az akarnak az próbálkozás a szoktak pedig ha sikerrel jár.Namármost engem csak akarnak de nem szoktak ugyanis nem sikerül nekik...
15/36 A kérdező kommentje:
oké! akkor másold be azt amikor ÉN azt írtam NEKED, hogy téged fel szoktak szedni! mert ha jól emlékszem ilyen nem történt! az, hogy szoktak egyedül a TE szádból hangzott el! amit én írtam: "Amúgy meg a stílusodból ítélve nagyon kétlem, hogy bármilyen csaj is megpróbálna téged felszedni..." a MEGPRÓBÁLNA FELSZEDNI kifejezéssel azért tisztában vagy? mert, ha nem akkor inkább ne írj! most kérlek harmadszor...
2011. dec. 23. 21:12
16/36 mus musculus válasza:
B*szki már! Így zajlott a párbeszéd:
-[...]Engem is fel AKARNAK szedni[...]
-[...]nagyon kétlem, hogy bármilyen csaj is megPRÓBÁLNA téged felszedni...
-Engem nem felszedni SZOKTAK (itt kúrtad el) [...]
Vagyis te magad alkalmaztad a szót anélkül, hogy bárki is megelőzött volna ebben. Nekem ne magyarázd meg, hogy nem így volt, mert itt van fehéren-feketén. Innentől kezdve ismét az én magyarázatom a helytálló.
17/36 mus musculus válasza:
Látom, egyre gondoltunk, kérdező.:D
18/36 anonim válasza:
"Amúgy meg a stílusodból ítélve nagyon kétlem, hogy bármilyen csaj is megpróbálna téged felszedni.."
Erre irtam,hogy engem nem felszedni szoktak.Utalva ezzel arra,hogy a felszedés az olyan primitiv szó mint amiylen te vagy.
A szoktak és az akarnak közti különbséget meg nézzétek meg egy szótárban.
19/36 mus musculus válasza:
De még azt is te írtad elsőként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!