Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legvisszataszítóbb dolog vagy látvány egy férfi számára, amit egy nő elkövethet, cselekedhet?
Tényleg!XD Régen nem jártam már a GYK-n!Sorry :D
Am köszi,hogy szóltál...
Ezek tényleg nagyon aranyosak, kicsit meg is mosolyogtam :)
Még hogy a pukizás meg a böfögés? Persze, a böfögésre nem játszok rá, hogy hallja a fél utca, de a pukizás jön, ahogy. Persze az tényleg fura, hogy a csaj bejelenti (mondjuk poénból néha én is szoktam, de most nem azért, hogy felkészítsem a lelkét), de ez inkább viselkedésbeli probléma. A barátom még pisilni is látott, úúúúú...remélem most nem fog elhagyni, mert gusztustalanságot csináltam :(.
Én szívből ajánlom minden srácnak (aki a böfögést meg fingást említette, mint "legvisszataszítóbb dolognak"), hogy találjanak maguknak egy tartós, megnyílt, boldog párkapcsolatot, mert úgy tűnik, hogy ez nem igazán adatott meg nekik.
Sok kis hamvas fiúcska még mindig azt hiszi (persze az álomvilágukban), hogy a lányok sosem finganak-böfögnek-kakilnak és fájdalmas belegondolni a valóságba :) Mi is emberből vagyunk, részben úgy is működünk.
Inkább az undorító, amikor egész aranyos az arca a lánynak és elkezd cigányosan beszélni, hogy "dikk" és társai. Persze nem vagyok férfi, tehát inkább olvasom tovább a kedves hozzászólásokat :)
Hát szerintem bizony akkor is furcsa, ha vkinek ez jelenti a legnagyobb problémát.
Nyilván én sem tolom oda a fenekem és fingok bele a barátom arcába, meg nem megyek be kakilni, mikor épp fürdik.
De bizony előfordul egyszer-egyszer egy puki. Barátom is fingik előttem, engem sem zavar. Röhögünk egyet és kész.
Nekem pont az a fura, mikor barátnőm meséli, hogy ő nem finghat a pasija előtt, pedig már több, mint 2 éve együtt vannak. Állandóan fáj szerencsétlennek a hasa...
Hát én örülök, hogy a párom nem ennyire gyerekes, és nem akad ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!