Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legvisszataszítóbb dolog vagy látvány egy férfi számára, amit egy nő elkövethet, cselekedhet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 18:45
11/25 anonim válasza:
Hosszú párkapcsolat esetén már természetes hogy az emberek megnyílnak egymás előtt. Akkor már lehet eregetni kisebb galambot esetleg, a böfögés meg természetes. De egy tinédzser kapcsolatban, együtt vannak 2-3 hónapja és arról számol be nekem egy haverom, hogy:
Képzeld el fekszik a barátnőm az ágyon, elkezdi: Máté nekem finganom kell. És fingott egyet.
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem ez elég igénytelenség.
12/25 anonim válasza:
Hát ha egy ennyi idős kapcsolatban ez így működött, és a lány be is jelentette előre (!), az úgy tényleg elég igénytelen... Én csak azokat a válaszadókat nem értem, akik nem képesek normálisan odaírni mire gondolnak, mert önmagában a "szarás", az sajnos az emberi élet velejárója, akkor már írta volna úgy, hogy a barátnő ne előtte csinálja, de ha létezik ilyen lány aki nyilvánosan Wczik, az elég undorító lenne...
13/25 anonim válasza:
ma 19:29!
Képzeld én nem tudom tolerálni ha a barátnőm előttem fingik, vagy össze sz@rja a wc-t, de tudod, ő nem is csinál ilyet. Nem azért, mert engem ez zavar, hanem azért, mert tudja, hogy ezt így nem illik és minősíthetetlen viselkedés lenne, ha szándékosan odafingana az orrom alá.
14/25 anonim válasza:
De amúgy nem is értem egyes lányok ezt hogy gondolják. Hogy a pasijuk társaságába odadurrantanak. Nem szégyellitek magatokat?? XD Mikor egyedül vagyok én is tudok eget rengetőt böffenteni vagy jó rotyogósat fingani de nem a pasim előtt. Ő még mindig úgy tudja, hogy én epret szarok és persze nem fingok és nem böfögök.
15/25 anonim válasza:
Nah te se éltetek még évek óta együtt valakivel :D
16/25 mus musculus válasza:
19:46, oké, szíved joga, de remélem te is tartogatod a bélgázod, míg vele vagy.
17/25 anonim válasza:
részegen többen bepartizzák a diszkó wc-ben! ez eléggé a plafon. persze még sok-sok minden van ami hasonló...
20/25 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy lesz@rom a nagy viccesketésedet? :) Mindjárt az orrod elé pukizok nő létemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!