Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legvisszataszítóbb dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legvisszataszítóbb dolog vagy látvány egy férfi számára, amit egy nő elkövethet, cselekedhet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 18:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Hosszú párkapcsolat esetén már természetes hogy az emberek megnyílnak egymás előtt. Akkor már lehet eregetni kisebb galambot esetleg, a böfögés meg természetes. De egy tinédzser kapcsolatban, együtt vannak 2-3 hónapja és arról számol be nekem egy haverom, hogy:

Képzeld el fekszik a barátnőm az ágyon, elkezdi: Máté nekem finganom kell. És fingott egyet.

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem ez elég igénytelenség.

2011. dec. 23. 19:36
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha egy ennyi idős kapcsolatban ez így működött, és a lány be is jelentette előre (!), az úgy tényleg elég igénytelen... Én csak azokat a válaszadókat nem értem, akik nem képesek normálisan odaírni mire gondolnak, mert önmagában a "szarás", az sajnos az emberi élet velejárója, akkor már írta volna úgy, hogy a barátnő ne előtte csinálja, de ha létezik ilyen lány aki nyilvánosan Wczik, az elég undorító lenne...
2011. dec. 23. 19:40
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

ma 19:29!

Képzeld én nem tudom tolerálni ha a barátnőm előttem fingik, vagy össze sz@rja a wc-t, de tudod, ő nem is csinál ilyet. Nem azért, mert engem ez zavar, hanem azért, mert tudja, hogy ezt így nem illik és minősíthetetlen viselkedés lenne, ha szándékosan odafingana az orrom alá.

2011. dec. 23. 19:46
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
De amúgy nem is értem egyes lányok ezt hogy gondolják. Hogy a pasijuk társaságába odadurrantanak. Nem szégyellitek magatokat?? XD Mikor egyedül vagyok én is tudok eget rengetőt böffenteni vagy jó rotyogósat fingani de nem a pasim előtt. Ő még mindig úgy tudja, hogy én epret szarok és persze nem fingok és nem böfögök.
2011. dec. 23. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Nah te se éltetek még évek óta együtt valakivel :D
2011. dec. 23. 20:04
 16/25 mus musculus ***** válasza:
74%
19:46, oké, szíved joga, de remélem te is tartogatod a bélgázod, míg vele vagy.
2011. dec. 23. 20:06
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
részegen többen bepartizzák a diszkó wc-ben! ez eléggé a plafon. persze még sok-sok minden van ami hasonló...
2011. dec. 23. 20:17
 18/25 anonim ***** válasza:
56%
A hiszti.
2011. dec. 23. 20:53
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
És ő egyébként a 20:04-es :D
2011. dec. 23. 21:42
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Ugye tudod, hogy lesz@rom a nagy viccesketésedet? :) Mindjárt az orrod elé pukizok nő létemre :D
2011. dec. 23. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!