Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek a természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek a természetes csajok jönek be vagy a szép de sminkes csajok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 12:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem mind1, csak legyen belsője, legyen okos és tetszek is neki. :)

17/F

2011. dec. 22. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem a természetes csajok!
2011. dec. 22. 12:46
 13/20 BeerHunter ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy természetesen is szép legyen, de ha kell egy leheletnyi sminkkel meg tudjon őrjíteni :)
2011. dec. 22. 13:01
 14/20 LadyLee ***** válasza:

Mindegyik azt mondja, hogy a természetes, de valójában a magazinok agyonsminkelt és retusált csajaira nyáladzanak.

Egyébként leginkább valóban az tetszik a többségnek, aki úgy van kifestve, hogy ők nem veszik észre. Tehát nem fest lila vagy rózsaszín csillámos monoklit a szeme köré.

De egy kis smink minden lánynak jót tesz és igenis az tetszik a srácok 99,9%-nak.

2011. dec. 22. 13:05
 15/20 BeerHunter ***** válasza:
Én nem csak mondom, eddig csak ilyen b.nőim voltak:)
2011. dec. 22. 13:07
 16/20 LadyLee ***** válasza:
Jó, erre én azt mondom, hogy még nem találkoztam olyan pasival, aki észrevette volna a szolid sminket. Nyilván, ha kihúzom a szemem kékkel, akkor az látszik, de egy kis alapozót, púdert, szempillaspirált észre sem vesztek - csak azt látjátok, hogy tetszik. :)
2011. dec. 22. 13:09
 17/20 BeerHunter ***** válasza:
jah
2011. dec. 22. 13:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Én beismerem, hogy nekem tetszik, ha egy lány sminkel, meg azt is, hogy igenis számít a külső... Szerintem fölösleges magunkat szebbnek és jobbnak bemutatni - főleg egy anonim oldalon.
2011. dec. 22. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:
barátnőm ritkán sminkel, akkor sem esik soha túlzásba, és imádom, mert sokkalta szebb mint egy sminkelt cafka...
2011. dec. 22. 14:08
 20/20 anonim válasza:
Nekem plasztikázott természetes sminkű hullámos barna hajúak.
2017. okt. 29. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!