Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek karácskor meg így egyáltalán az ünnepek közeledtével az egyedülállók magányosabbak, mint általában?
Figyelt kérdés
Könnyebben nyitottak az érzelmekre?2011. dec. 22. 09:36
21/23 anonim válasza:
nem is azért hogy vele töltsem, csak hogy boldog legyek, karácsonykor azt kéne tenni, de a magány mindig elkeserít. Mondjuk ha nekiállok gyúrni utána mindig jobban érzem magam.
előző F18
22/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy csak most írok, de egész nap dolgzotam.
Én 4 éve élek a párommal, el nem tudnám nélküle képzelni a karácsonyt és ez fordítva is igaz. Mi egymásnak jelentjük a családot. Persze együtt megyünk náluk, nálunk, de kettesben is ünnepeljük, mert imádjuk egymást.
Csak érdekelt, hogy mások hogyan vélekednek. Nekem amíg nem volt párom, utáltam a karácsonyt, most olyan érzelgős hangulba kerülök tőle.
2011. dec. 22. 23:23
23/23 anonim válasza:
Ha van párod akkor logikus, hogy nem utálni fogod karácsonykor:D Ez természetes. Annak akinek nincs az most karácsonykor nem feltétlen érzi magányosabbnak magát (biztos vannak kívételek), mert ilyenkor együtt vannak az emberek és nem egy síkátorban vagy az erdő szélén kocsi hátsóülésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!