Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek karácskor meg így egyáltalán az ünnepek
közeledtével az egyedülállók magányosabbak, mint
általában?
Na erről van szó. A családi összeülős vacsorázós dologgal semmi bajom. A bajom csak azzal van ha túlspilázzák a dolgot. Állandó dalok, meg üzleti megközelítés mindenhol. Mára szinte mindenből eltűnik a visszafogottság, s helyére harsányság kerül.
Amúgy a leány egy végtelenül kedves fekete csaj, aki a Virgin-szigeteken született.
34 ffi
2011. dec. 22. 10:47
sok sikert nektek, legyetek boldogok:)
2011. dec. 22. 10:53
egyébként azért szóltam be elsőre, mert azt hittem, hogy te is olyan vagy, mint a nagy "karácsonyutálók". tele vagyok ilyen ismerősökkel, akik nagyon utálják, meg fujj, meg giccses, meg minek ajándékozni, de ők lennének a legjobban megsértve, ha pl a szüleiktől nem kapnának semmit. sőt, még az igényeiket is előadják, hogy mit szeretnének. de emmellet hangoztatják, hogy utálják a karácsonyt.
2011. dec. 22. 10:58
Hehe. Én kivételesen vizet prédikálok, s a csapból iszom. ;)
34 ffi
2011. dec. 22. 11:03
Én imádom a karácsonyt :) Szerintem gyönyörű. Ezek a fények, szép emlékek, mindenki együtt.
Az ajándékokat is szeretem, de inkább adni. Ígyis úgyis szükség van dolgokra, ez csak alkalmat kínál rá :)
Viszont én sosem vennék fel hitelt ajándékra. Ki az a marha, aki ilyen anyagi helyzetben képes hitelt felvenni???
2011. dec. 22. 11:05
2011. dec. 22. 11:15
Az ilyenek megérdemlik, hogy ott tartanak ahol tartanak..
Egy fillért segítsgeét nem nyújtanék nekik.
2011. dec. 22. 11:16
Nekem jelenleg van párom, ám úgy gondolom,hogy nem partner nélkül pocsék a karácsony,hanem család nélkül.Ha nekem most nem lenne a párom,akkor ugyanúgy ellennék(1 éve vagyunk együtt),ellenben ha nem lenne családom,akikkel 20 éve ünneplek,akkor sokkal rosszabb lenne.DE úgy gondolom,hogy a megszokás a fontos,tehát ha valaki mindig egy másik partnerrel ünnepelt,és nem családdal,akkor neki az a rosszabb,ha az a megszokási folyamat megszakad. Viszont igen,tényleg megnyílnak kicsit ilyenkor az emberek:)
2011. dec. 22. 11:25
lol, a karácsony nem arról szól, hogy csajjal töltsd:D mikor volt párom, akkor sem vele töltöttem a karácsonyt, hanem a családommal, és ő is. csak utána voltunk együtt, meg előtte. csak azért utálni a karácsonyt, mert 18 évesen még nem volt barátnőd, elég önző dolog, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a karácsony tulajdonképp minek az ünnepe. túl sok pasi nyafog mostanság. és akkor csodálkoznak, hogy nincs barátnőjük.
2011. dec. 22. 12:17
illetve szólhat arról is, de ha most nincs kivel tölteni, akkor is ott a családod...
2011. dec. 22. 12:18
Kapcsolódó kérdések: