Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek karácskor meg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek karácskor meg így egyáltalán az ünnepek közeledtével az egyedülállók magányosabbak, mint általában?

Figyelt kérdés
Könnyebben nyitottak az érzelmekre?
2011. dec. 22. 09:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Na erről van szó. A családi összeülős vacsorázós dologgal semmi bajom. A bajom csak azzal van ha túlspilázzák a dolgot. Állandó dalok, meg üzleti megközelítés mindenhol. Mára szinte mindenből eltűnik a visszafogottság, s helyére harsányság kerül.

Amúgy a leány egy végtelenül kedves fekete csaj, aki a Virgin-szigeteken született.

34 ffi

2011. dec. 22. 10:47
 12/23 anonim ***** válasza:
sok sikert nektek, legyetek boldogok:)
2011. dec. 22. 10:53
 13/23 anonim ***** válasza:
egyébként azért szóltam be elsőre, mert azt hittem, hogy te is olyan vagy, mint a nagy "karácsonyutálók". tele vagyok ilyen ismerősökkel, akik nagyon utálják, meg fujj, meg giccses, meg minek ajándékozni, de ők lennének a legjobban megsértve, ha pl a szüleiktől nem kapnának semmit. sőt, még az igényeiket is előadják, hogy mit szeretnének. de emmellet hangoztatják, hogy utálják a karácsonyt.
2011. dec. 22. 10:58
 14/23 anonim ***** válasza:

Hehe. Én kivételesen vizet prédikálok, s a csapból iszom. ;)

34 ffi

2011. dec. 22. 11:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Én imádom a karácsonyt :) Szerintem gyönyörű. Ezek a fények, szép emlékek, mindenki együtt.

Az ajándékokat is szeretem, de inkább adni. Ígyis úgyis szükség van dolgokra, ez csak alkalmat kínál rá :)

Viszont én sosem vennék fel hitelt ajándékra. Ki az a marha, aki ilyen anyagi helyzetben képes hitelt felvenni???

2011. dec. 22. 11:05
 16/23 anonim ***** válasza:
nem is hiszed, mennyien.
2011. dec. 22. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Az ilyenek megérdemlik, hogy ott tartanak ahol tartanak..

Egy fillért segítsgeét nem nyújtanék nekik.

2011. dec. 22. 11:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg van párom, ám úgy gondolom,hogy nem partner nélkül pocsék a karácsony,hanem család nélkül.Ha nekem most nem lenne a párom,akkor ugyanúgy ellennék(1 éve vagyunk együtt),ellenben ha nem lenne családom,akikkel 20 éve ünneplek,akkor sokkal rosszabb lenne.DE úgy gondolom,hogy a megszokás a fontos,tehát ha valaki mindig egy másik partnerrel ünnepelt,és nem családdal,akkor neki az a rosszabb,ha az a megszokási folyamat megszakad. Viszont igen,tényleg megnyílnak kicsit ilyenkor az emberek:)
2011. dec. 22. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:
lol, a karácsony nem arról szól, hogy csajjal töltsd:D mikor volt párom, akkor sem vele töltöttem a karácsonyt, hanem a családommal, és ő is. csak utána voltunk együtt, meg előtte. csak azért utálni a karácsonyt, mert 18 évesen még nem volt barátnőd, elég önző dolog, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a karácsony tulajdonképp minek az ünnepe. túl sok pasi nyafog mostanság. és akkor csodálkoznak, hogy nincs barátnőjük.
2011. dec. 22. 12:17
 20/23 anonim ***** válasza:
illetve szólhat arról is, de ha most nincs kivel tölteni, akkor is ott a családod...
2011. dec. 22. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!