Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, szinglik. Valentin napon mit csináltok?
Én megnézem a My Bloody Valentine c. filmet, mert még nem láttam. Gondoltam aznapra f.sza lesz :DD
20/lány.
Nemet , kort írjatok, köszi :)
Ja és titeket is idegesít ez a nagy nyáladzás minden évben? Én utálom a Valentin napot, ha van párom, ha nincs. Ha van és szeretem akkor minden nap szeretem, hülyeség ez a nap... nem?
Meg a sok piros és rózsaszín plüss és csokoládé... a gyomrom felfordul tőle, hogy minden ezekkel van tele :D
én se szeretem, de van bnőm, nem tudok mit csinálni
ha nem lenne, verném a f@szom egész nap.
Emlékszem a múltkor láttam valami Ámor nyilas malackát, plüss szívvel és virágokkal, masnival, szivecskével. Piros-rózsaszín színe volt, de olyan hányinger árnyalat.
Meg a kutya-maci plüssök, amik konkrétan mutáns állatok :D
Ha én a páromtól ilyet kapnék a kapcsolatunknak ott vége is lenne:D jó ízlésű ember ilyet nem vesz meg.
Nekem is minden ismerősöm "boldog" párkapcsolatban él. De a valentin nap miatt sosem fojtanám alkoholba a bánatom.
- Iszom eleget máskor, szórakozásból :DDD
Na ja, ez sem a szerelmesek napja, hanem a kereskedőké. Jó sok bóvlit el lehet adni aznap.
Egyedül vagyok, de a Valentin nap annyira nem érdekel, hogy szomorkodjam az egyedülléten. Ilyen szempontból számomra karácsony sokkal rosszabb.
Szerintem nem csinálok semmi különöset aznap, csak azt, mint egyébkor. 34/N
Hát jah, engem se vág földhöz, nem szomorkodom soha. Többször előfordult, hogy elfelejtettem épp milyen nap van :D
Csak az esti filmek emlékeztettek rá (minden adón valami rettenetes nyálas, csöpögős film).
Igazából azt nem tudom felfogni, hogy sok ember miért ilyen buta. Rögtön szaladnak és vesznek meg mindent ész nélkül, mert juj valentin nap.
off: Szerintem is a karácsony az egyik legkínzóbb ha magányos vagy. Én szépen ki szoktam díszíteni a házat, csinálok vagy veszek finomságokat és bekészülök filmekkel. Meg kiteszek kis narancshéjakat meg szegfűszeget meg stb. Így kellemesebb és már nem is vagyok olyan depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!