Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállók, szinglik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók, szinglik. Valentin napon mit csináltok?

Figyelt kérdés

Én megnézem a My Bloody Valentine c. filmet, mert még nem láttam. Gondoltam aznapra f.sza lesz :DD

20/lány.

Nemet , kort írjatok, köszi :)

Ja és titeket is idegesít ez a nagy nyáladzás minden évben? Én utálom a Valentin napot, ha van párom, ha nincs. Ha van és szeretem akkor minden nap szeretem, hülyeség ez a nap... nem?

Meg a sok piros és rózsaszín plüss és csokoládé... a gyomrom felfordul tőle, hogy minden ezekkel van tele :D

2010. febr. 4. 01:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A '81-es My Bloody Valentine-t nézd meg, az az igazi. A zenéje is jó, ha tudsz angolul.
2010. febr. 4. 02:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nem zavartatom magam tőle. A trükk az, hogy nem nézek tévét, nem hallgatok rádiót, és nem járok plázákba, így frankón ki lehet bírni bármit. Ugyanez van a karácsonnyal is. Mondjuk én az ősökkel karácsonyozok, de sztem egyedül is ki tudnám bírni.
2010. febr. 4. 07:58
 13/20 anonim ***** válasza:

nem tudom, miért ilyen nagy szám a valentin nap...én ugyanazt csinálom rajta, mint mákskor, pedig nekem van párom...akkor egy szingli miért csinálna bármit is? szerencsére a párom sem nyomja ezt a valentin napos hülyeséget, nagyon zavarna, ha így lenne, én szeretem őt minden nap, és bármikor meglepem valamivel, ha épp eszembe jut, nem kell hozzá valentin napnak lennie

20/L

2010. febr. 4. 08:01
 14/20 anonim ***** válasza:
a karácsony meg amúgy sem a párkapcsolatról szól, hanem a családról...te miért nem vagy olyankor a családoddal? nincsenek szüleid? testvéreid?
2010. febr. 4. 08:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, ha szeretsz valakit, akkor azt mindig szereted, és a Valentin-nap a kereskedők egyik kedvenc napja.

Engem személy szerint pedig azért zavar, mert nincs párom, és mindenki "szerelemtől átitatva" tölti a napot, nekem pedig eszembejuttatja, hogy egyedül vagyok. Az igaz, hogy az év többi napján is, de máskor nem dörgölik ezt ugyanúgy az orrom alá.

A kérdésre válaszolva, ilyenkor igyekeszem jól elfoglalni magam, amúgy is sok dolgom van/lesz manapság, ahogy elindul a félév (egyetemen), munkába temetem magam. Bár látom, hogy az pont vasárnapra esik, úgyhogy kevesebb dolgom lesz, ennek megfelelően filmezni fogok. Nem romantikus filmet, mert az olaj lenne a tűzre, nem vagyok én mazochista, hogy még ezzel is azt juttassam eszembe, hogy nincs barátnőm... Azt majd akkor nézek, ha lesz barátnőm, akkor majd nagyon szívesen... Inkább megnézem mondjuk A keresztapát vagay A keresztapa II-t... Ezeknek gyönyörű zenéje van, és nagyon jó filmek.

20/F

2010. febr. 4. 08:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Én minden évben barátnőimmel bulizok, főleg így, hogy hétvégére esik, attól függetlenül, hogy van e barátom. Tök jó programok, meg akciók szoktak lenni mindenhol! :)

22/L

2010. febr. 4. 08:38
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Mit csinálok valentin napon? ugyanazt, mint a többin. mér kéne mást csinálni? Na jó, majd három cukorral iszom meg reggel a kávémat, és piros tangát veszek fel..
2010. febr. 4. 10:02
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom hanyadikán van ez a nap,de gondolom vagy itthon ülök vagy a kocsmában (: 19/F
2010. febr. 4. 10:08
 19/20 A kérdező kommentje:

02:38 rendben :) Megnézem majd azt is.

08:04 szüleim vannak. Épp csak magasról tesznek rá mi van velem. Apám rendszerint totál részeg akkor is, anyám meg csak ordít velem mindig. Ha próbálok nyitni felé gúnyolódik, hogy milyen hülye és érzelmes vagyok. Mert annyit mertem mondani, hogy nekem ez így rossz érzés. Neki ez már túlzás és ömlengés. Ő leül tv-t nézni és bezárja az ajtót... hiába töltöm velük a karácsonyt, (vagy bármilyen ünnepet) ugyanúgy egyedül vagyok.

08:20 Na azt én is megnézem szerintem :DD Ilyeneknek van értelme, de a romantikus maszlag hát... :)

ma 10:02 Én nem mondtam, hogy mást kell csinálni. Én se csinálok különösebben semmit másképp. Csak érdekelt másoknak hogy telik.

:DD

2010. febr. 4. 13:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg dolgozom. Nőkre nem érek rá, pont ez a nap, amit amúgy is rühellek. Nem értem a lényegét az egésznek. Ha van párom, akkor veszünk egymásnak egy finom csokit, aztán ennyi, de fölösleges hülyeségekre nem vagyok hajlandó.
2010. febr. 4. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!