Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek karácskor meg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek karácskor meg így egyáltalán az ünnepek közeledtével az egyedülállók magányosabbak, mint általában?

Figyelt kérdés
Könnyebben nyitottak az érzelmekre?
2011. dec. 22. 09:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal. Én mindent megadnék, ha most lenne valakim, akivel együtt ülhetnénk éjjel egy gyertyafényes szobában az ablaknál, betakarózva, egymást átkarolva, és szürcsölnénk a forró kakaót... :/ :)
2011. dec. 22. 09:41
 2/23 anonim ***** válasza:
Egy fenét! Attól, hogy egyedülálló karácsonykor nem lesz magányosabb, sőt ellenkezőleg! Csak most nem arra gondolok, hogy párja nyakában fog lógni hanem a családdal. Majd szilveszterkor lesz magány érzete.
2011. dec. 22. 10:00
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem magányosabbak, csak egy nyűg a karácsony nekik.
2011. dec. 22. 10:06
 4/23 anonim ***** válasza:
hát én egyedülálló vagyok, és magányosnak érzem magam, de a karácsonyt azt szeretem, és nem tesz magányosabbá
2011. dec. 22. 10:13
 5/23 anonim ***** válasza:

Én örülök hogy nem kell számomra terhes dolgokra vesztegetnem az időmet. Mégis ki fogadná el hogy nem érdekel a karácsony, s semelyik intézményesített "ünnep" sem. Most találkozgatok egy lánnyal, viszont ahonnan ő jött ott nem ünneplik a karácsonyt. Tökéletes.

34 ffi

2011. dec. 22. 10:23
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
hát ha valaki neked attól tökéletes, hogy nem ünnepli a karácsonyt, akkor rendkívül érett gondolkodásod lehet így 34 éves vén lóként:D
2011. dec. 22. 10:26
 7/23 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy, hogy éppen karácsony van-e vagy sem. Egyformán magányos és egyformán nyitott vagyok bármikor.
2011. dec. 22. 10:26
 8/23 anonim ***** válasza:

Kedves 10:26-os.

Ha megnézed hogy a mai emberek nagy részének miről szól a karácsony, akkor nem én vagyok az éretlen gondolkodású. Egymáson taposnak hogy a legakciósabb sz@rt megvegyék. Ajándék hitelre. Illetve sokszor hallom hogy "kell még vennem". Semmit sem kell. Hol van ez leírva?

Egyszóval nem hinném hogy éretlenebb lennék a Tesco-zombiknál.

34 ffi

2011. dec. 22. 10:36
 9/23 anonim ***** válasza:
az, hogy ha lehet, olcsó dolgokat akarnak venni az emberek, az nem bűn. én csak pár embert ajándékozok meg, de azt szeretetből teszem^^ többnyire apróságok, vagy saját magam által készített dolgok. és szeretem a karácsony hangulatát, ahogy megyek az utcákon, vagy benézek a házak ablakain, és ott a fa... sajnos igazad van ebben, mára tényleg elkorcsosult eléggé a karácsony, és érthető, hogy sokan nem szeretik. de vannak, akik még eredeti formájában értékelik. én pl a szüleimtől karácsonyra csak azt kértem, hogy ezúttal ne veszekedjünk. tavaly elég rossz volt a karácsony, mert egy számunkra fontos embert kórházba kerül, úgyhogy ezt most javítsuk ki.
2011. dec. 22. 10:40
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem, én karácsonykor örülök, hogy egyedül vagyok.

Egyrészt jó, mert nem kell ajándékot vennem :'D

Másrészt én szeretem a családommal tölteni az ünnepeket, a saját rokonaimmal, ebből mindig is balhé volt.

2011. dec. 22. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!