Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Lányok! Hogy iktathatnám ki? Nagyon szánalmas!
Szóval van egy csávó akiért szinte minden csaj oda van. Eddig sem néztem jó szemmel ,hogy minden csajt aki nekem tetszik felszed de nemrég jöttünk össze a barátnőmmel és mikor elvittem kocsmába oda jött dumálni és utána bnőm megjegyezte ,hogy "fúúúú ki ez" . És totál féltékeny lettem, ott is hagytam ,de már megint jóba vagyunk. És azóta ,ha a srác szóba kerül vagy egy helyiségbe kerülünk bnőm nagyon szánalmas módon folyton őt nézegeti meg neki beszél ha odajön. A csávó meg le se sz*rja de megfigyeltem hogy minden csajjal majdnem ezt csinálja. Le se sz*rja- epedeznek érte, sokat beszélget vele - belezúgnak, neki is tetszik a csaj- összejönnek.
Én már nem bírom legszívesebben megölném a csávót! És mi az ,hogy utána néznek a lányok? Hogy süllyedhetnek eddig? Ez tiszta szánalmas.
JÓlvan na akkor igazatok van!
Elismertem tessék! Mostmár adjatok valami normális KONKRÉT tanácsot!
Tegyük fel emiatt dobom a barátnőmet, aki vagy vissza kuncsorogja magát vagy nem. És ezután? Mit tegyek? Hogy ne érezzem magam senkinek a közelében?
reménytelen eset vagy...
Tudod azért reagálok ilyen hevesen, mert én is ilyen voltam: mindenki csesztetett a kinézetem miatt, meg hogy nem tetszek egy csajnak se...elviseltem mert "megengedték", hogy velük lógok: cserébe csesztettek. Utáltam magam emiatt.
Aztán egy nyár alatt kikupálódtam, népszerű(bb) lettem náluk is. Szerinted szóba állok velük? Dolgozd fel öcskös, mert már én nevetem ki az olyanokat mint te...akik megérdemelték.
Egyszer fenn, egyszer lenn...csak nem mind1 a sorrend gyökér!
Kedves Kérdező!
Először is, ha a csajod annyira sem tisztel, h a jelenlétedben ne őt stírölje és ne róla áradozzon, dobd ki, mert később olyasmi történhet, ami még inkább megaláz majd Téged...
Másodszor, ne haverkodj vele, mert szánalmassá válsz a szemében (meg mindenki más szemében is).
Harmadszor, egy "alfa hím" egyik jellemzője, hogy nagy ívben tesz a környezetére, más emberek véleménye (a legközelebbi barátai és családtagjai véleménye kivételével) a legkevésbé sem izgatja. Ne azzal foglalkozz, ki mennyire tart menőnek, mert akkor a viselkedésed "elfogadáskereső", és az pont az "alfa" tulajdonság ellentettje...
Ha az ő sztorijai színesebbek, izgalmasabbak, az vagy azért van, mert az élete izgalmasabb, mint a tiéd, vagy azért, mert jól tud vetíteni. Ez utóbbiban ne próbáld túlszárnyalni, mert nem fog sikerülni, helyette tedd a Te életedet vonzóbbá, színesebbé (új - esetleg extrém - sportok (harcművészet), túrázás, szervezz bulikat, stb.), így lesznek sztorijaid, amire fogékonyak a csajok.
Ha erőlködsz, h Te legyél a menőbb, rá fogsz görcsölni, de az igazi menő csávók lazák, könnyedek. No para.
Először is: megérdemelted, amit kaptál. Csesztetted, most megkapod, ez így igazságos.
Másrészről meg ha nem rinyálnál, hanem a helyére tennéd, akkor talán nem lenne ilyen. A kamu sztorival csúnyán be lehet bukni és egy életre eláshatja magát. A kezelése a dolognak egyszerű. Szarjál rá, hogy milyen menő gyerek, és menj bele a játékba: "B@zmeg! Az kemény. És mit csináltál? Ne szopass már, mondd már el!" Lényeg, hogy nyomd neki, hogy kíváncsi vagy a többire, keresd meg a logikai buktatót, mittomén, hogy egyszer két csajt mondott, aztán hármat, és szólj neki, hogy az előbb még kettő volt, de folytassa. Akkor rájön, hogy figyelsz. Védekezni akar majd, és kimenekülni a szituációból, és onnantól nyerő vagy, csak tovább kell erősíteni azt, hogy mesélje még a sztorit, mert kíváncsi vagy rá. Nyisd ki a szemed és a füled, és lehetőleg mindig több pia legyen benne, mint benned.
Ja, és legközelebb ne legyél f@sz másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!