Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Lányok! Hogy iktathatnám ki? Nagyon szánalmas!
Szóval van egy csávó akiért szinte minden csaj oda van. Eddig sem néztem jó szemmel ,hogy minden csajt aki nekem tetszik felszed de nemrég jöttünk össze a barátnőmmel és mikor elvittem kocsmába oda jött dumálni és utána bnőm megjegyezte ,hogy "fúúúú ki ez" . És totál féltékeny lettem, ott is hagytam ,de már megint jóba vagyunk. És azóta ,ha a srác szóba kerül vagy egy helyiségbe kerülünk bnőm nagyon szánalmas módon folyton őt nézegeti meg neki beszél ha odajön. A csávó meg le se sz*rja de megfigyeltem hogy minden csajjal majdnem ezt csinálja. Le se sz*rja- epedeznek érte, sokat beszélget vele - belezúgnak, neki is tetszik a csaj- összejönnek.
Én már nem bírom legszívesebben megölném a csávót! És mi az ,hogy utána néznek a lányok? Hogy süllyedhetnek eddig? Ez tiszta szánalmas.
Érdekes és egyben szánalmas sztori.
Mikor először olvastam a kérdést, még sajnáltalak. De mire a kommentjeid végéhez értem, már nem sajnállak. A végére kibukott a fogad fehérje. Megérdemled a sorsod.
Egyrészről visszakapod amit adtál, másrészről kamatosan.
Tényleg egy szánalmas csicska vagy. Annyi tekintélyed nincs, hogy a saját nőd felnézzen rád. Nem vagy férfi. Azzal a csávóval ellentétben.
Nem kell ahhoz kigyúrtnak lenned, hogy f@szagyerek legyél. Az alfahím egy mentális dolog. Te bealázkodtál már azzal, hogy foglalkozol ezzel.
Nem bírod elviselni, hogy több figyelmet kap mint te. Na EZ a szánalmas.
ui.: A fültágító nem csak 19 évesen gáz. Attól a perctől fogva, hogy bekerül a füledbe.
21F
Bírom az ilyen sztorikat. Minden általános és középsuliban van pár hülye gyökér, akik attól érzik keménynek magukat, hogy b.sztatják a kisebbeket. Csakhogy a kisebbek idővel összeszedik magukat és menők lesznek, a gyökerek pedig nem változnak még 40 éves korukban sem.
A pofámról lesülnie a bőr, ha olyan balf.sz lennék, hogy a saját csajom sem néz fel rám, nem tekint férfinek. A gyerekes rinyálásoddal pedig nem mész semmire. Ha annyira különb vagy, akkor bizonyítsd be, tettekkel.
Kérdező, most nem értem mi a problémád.
Adott egy gyerek aki régen szerintetek "lúzer" volt így hát elkezdtétek b*szogatni, kiközösíteni.
A gyerek összekapta magát, és most menő lett. Erre meg neked áll feljebb? Azért van pofád rendesen nem mondom. Mikor a leírást olvastam még én is téged sajnáltalak, de most már minden tiszteletem a srácé. Az élet most megtaníttat veled pár leckét az biztos, őszintén kívánom, hogy húzza meg a barátnődet, és most te legyél az akkori ő helyébe. Na sejted már milyen érzés amikor nem te vagy a király?
PFfffffffff- hagyjuk is inkább :D
Nemértem most mi van? Mi az hogy vegye el a barátnőmet előlem? NINCS IGAZATOK!
Inkább rajtam kéne segíteni! Jólvan b*sztattam na és? Csak jót tett neki legalább!!!
Inkább tippeket írjatok ,hogy mit csináljak ez ügyben! Haverkodjak össze vele? Vagy mi? Igazából csak azért viselkedek ilyen szánalmasan mert zavar hogy menő lett és én meg nem! BEVALLOTTAM! mostmár elég a b*szogatásból! nem kell még itt is!
Most meg haverkodni akarsz vele ?
Tényleg egyre szánalmasabb vagy a komentjeid után. :D
Én dobnám a csajt, ugyanis lány vagyok, tudom, milyen.. Ha a barátommal vagyok, akkor nincs akkora pofám úgy megbámulni valakit, néha viccelődök, hogy ez a fiú de helyes, de nem bámulom tovább, és nem epedezek utána..
Nyilván azért rá figyelnek, mert ő többet edzett, mint te, mivel nagyon nyomorék volt, sokkal jobban kellett hajtania, hogy helyes legyen.
Az, hogy le se szarja a lányokat, akik bámulják... hát igen, a lányokat ált. zavarja, ha egy helyes fiú rájuk se néz.
És tényleg gyerekes vagy!!
Amúgy miért olyan biztos, hogy mindkét csaj megvolt neki??
Gyerek, te... minél többet olvasok az írásodból, annál inkább egyet értek a gyerekességgel...
Igen a nők azért vannak oda egy fiúért, mert helyes, foglalkozik magával!, okos is, akkor az pluszpont.
SZÁNALMAS VAGY.
Azért b*szogatni valakit, mert nem épp egy szépfiú..., főleg, ha a haverod, nem vagy b*zi, akkor miért kell a külsejével zaklatni? + nem szégyelled magad, hogy ilyet mondasz, hogy örüljön, hogy szóba álltál vele? mi vagy te, az Isten??? Nem voltak barátai, de biztos talált volna nálad különbet is, olyat, aki nem b*szogatja azzal, hogy ronda, akkor talán nem kellett volna ennyit edzenie, hajtania, hogy helyes legyen!
Az meg, hogy meg akarod veretni azért, mert a lányoknak ő tetszik, nem pedig te, megint gáz!!! Nyilván, ha nem rá koncentrálnál, meg nem arra, hogy a lányok mind őt nézik, hanem arra, hogy a barátnőd figyelmét magadra fordítsd, azzal megmutatnád, hogy talán egyszer fel fogsz nőni.
Mi megértjük! Az a bajod, hogy ő helyes, te meg lemaradtál mögötte, hogy ő keményen dolgozott ezért a testért, hogy érte vannak oda a lányok...
Ha annyi bajod lenne, hogy a barátnőd folyton őt bámulja, az más lenne, de gyerek, te meg akarod veretni, és nem ezért, hanem azért, mert egy istencsászár teste lett és minden csaj rá hajt...
Az elején amúgy még én is sajnáltalak, és még tanácsot is akartam adni...
És így van, a fültágító nem menő, kislányok közt még igen...
Amúgy nem tudom, vajon neked van igazad 20 ember ellenében? :)
És a végére egy kisebb tanács, ne haverkodj vele, mert az szánalmas lenne az ő szemében... + Eddz keményen, ne foglalkozz vele, foglalkozz az egyetlen drága félszerelmeddel, és nem leszel már szánalmas...
19/L
"Brühühühü ő menő én meg neeeeeem...anyaaa csinálj valamit!!!"
Akkora gyökér vagy kérdező, hogy megérdemelnéd ha jól elverne a srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!