Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Lányok! Hogy iktathatnám ki? Nagyon szánalmas!
Figyelt kérdés
Szóval van egy csávó akiért szinte minden csaj oda van. Eddig sem néztem jó szemmel ,hogy minden csajt aki nekem tetszik felszed de nemrég jöttünk össze a barátnőmmel és mikor elvittem kocsmába oda jött dumálni és utána bnőm megjegyezte ,hogy "fúúúú ki ez" . És totál féltékeny lettem, ott is hagytam ,de már megint jóba vagyunk. És azóta ,ha a srác szóba kerül vagy egy helyiségbe kerülünk bnőm nagyon szánalmas módon folyton őt nézegeti meg neki beszél ha odajön. A csávó meg le se sz*rja de megfigyeltem hogy minden csajjal majdnem ezt csinálja. Le se sz*rja- epedeznek érte, sokat beszélget vele - belezúgnak, neki is tetszik a csaj- összejönnek.
Én már nem bírom legszívesebben megölném a csávót! És mi az ,hogy utána néznek a lányok? Hogy süllyedhetnek eddig? Ez tiszta szánalmas.
de bizony az vagy. de ha tleg csak 19 vagy, akkor nincs veszve semmi, kinövöd :)
2011. dec. 22. 00:11
13/34 anonim válasza:
Pedig az vagy... :-)
2011. dec. 22. 00:12
14/34 anonim válasza:
Miért nem küldted még el a halál f@szára?
2011. dec. 22. 00:15
15/34 anonim válasza:
Kérdező, az a helyzet, hogy most valójában Te lettél az alárendelt hozzá képest a hímek rangsorában. Az is valószínű, hogy mivel mostanában kupálódott csak ki, követi az öreg "nem lehet minden nőt megbszni, de törekedni kell rá" elvet.
Értelmes emberként a legjobb, ha tényleg a barátnőddel való kapcsolatodra koncentrálsz.
És igen, a volt haverodnak meg lesz nagyon sok nő. Ettől viszont még nem biztos, hogy teljesen boldog, hiszen még egy jó ideig benne lesz a bizonyítási vágy a nők és férfitársai ellen.
2011. dec. 22. 00:16
16/34 anonim válasza:
Én elvinném magammal az egyik tenyerestalpas emberemet akiben igazi paraszterő erő, na akkor merne odajönni a csávókám.
2011. dec. 22. 00:17
17/34 napietus válasza:
" Pár éve meg mindig b*szogattam a külseje miatt " ezért meg pont meg is érdemled a helyzetet :) visszakapod, mégpedig jókor és jól :D
2011. dec. 22. 00:18
18/34 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok gáz? Nemtudom ti mit csinálnátok a helyemben! Tudjátok mennyire idegesít?SZÁNALMAS SZÁNALMAS SZÁNALMAS SZÁNALMAS! Azért vannak oda érte mert helyes? PFffff. vagy mert állítólag okos? hát grat :D Amikor meg elmesél valami sztorit amit ugye nem lehet kihúzni belőle mert állítása szerint nem szeret erről beszélni, arról hogy megkéselték meg ehhez hasonló "kínok". Meg mikor megtudta a sok p*csa hogy milyen tetkója van akkor is látszott rajtuk ,hogy ha aztmondaná nekik ,hogy nyalják fel a padlót megtennék.SZÁNALMAS. És igen nagyon idegesít ,hogy ő lett a menő. És nem érdemlem meg!!!! MERT? b*szogattam mert okom volt rá :D Nem voltak barátai mert akkor költöztek oda , örüljön hogy szóba álltam vele!És az egyik válaszoló írta csak jól meg kéne veretni! de az a baj ,hogy a legtöbbel aki tényleg boxol vagy kemény vagy ilyesmi ő is jóba van, aki meg nyápic az nem mer neki menni mert félnek tőle ,hogy így meg úgy verekszik. De fogok találni embereket és majd akkor kiváncsi leszek mennyire kemény. Pfff :D
2011. dec. 22. 00:31
19/34 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
huh b*zmeg kérdező ultra gáz vagy! a srác nullából kinőtte magát valakivé és most csodálkozol, hogy visszakapod azt a csesztetést amit adtál neki??? megverni nem tudod majd megvereted valakivel? apám egy nagy nulla vagy! 19 évesen annyi eszed van mint egy kupac szárazszarnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!