Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, ha a közeletekbe kerül egy olyan nő, aki megtetszik, hogyan kezditek a közeledést hozzá?
És, ha eltelt 2-3 hét, és párszor már odaléptem hozzá, beszélgettünk. Már tudom a nevét, hol tanul, hol él kérdezgettem erről, ő is engem.
Mosolygunk egymásra stb... hogyan tovább?
kérdező, amint látom te eléggé konzervatív ember lehetsz ezen a téren. Ha a kiszemelt hölgy is az, akkor szerintem ez már alapvetően lehetséges helyzet, hiszen a mai világban igencsak kisebbségben vannak az ilyenek. Én nem várnék vele sokat, most itt vannak az ünnepek, az érzelmek mindenkiben nagyon tetőznek, ilyenkor könnyebben mondana igent, mint pl januárban, a karácsony utáni depresszió, a céges adóbevallás, az év elején befizetendő számlák esetén. Javaslom karácsony előtti utolsó munkanapon, vagy ha lesz valami kisebb céges karácsonyi buli, menj oda hozzá, próbálj kicsit laza és humoros lenni, és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve a 2 ünnep között esetleg elmenni veled a városba sétálni/kajálni.
Nem tudom hány éves vagy, és milyen a stílusod, de talán még ez a szöveg működne: "
Te: Szia, közvéleménykutatást végzek, hogy a nők milyennek képzelik el a tökéletes első randit.
Ő: blablablablalblalblalbla
Te: Huhh. ez gyönyörű. Pénteken ráérsz?"
ha nemet mond, semmit sem vesztettél, később is nemet mondott volna. És ha nemet mond, 2-3 hétig lehet majd kicsit szégyenérzeted, de felejtsd el, ő is hamar túlteszi magát rajta.
De azért sok sikert, remélem menni fog!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!