Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? FONTOS, köszönöm ha írtok .
A sotryt most nem mesélem el kicsit bonyolult ,a lényeg h 3 hónapja találkoztunk először(régről ismertem) ..aztán levelezés (valahogy nem volt gördülékeny a dolog) találkoztunk ..aztán megint hetek teltek el amikor ismét. A legutóbbinál beszélgettünk és a szándékai ráció szempontjából hihetőnek tűntek ..de érzelmileg valami nem volt nekem okés .Mindegy -ezt tisztáztuk is ..-de én olyan de olyan feszült voltam ..mert aztán csak nem jött az indíttatás részéről h találkozzunk ..és akkor végül is én zártam le a dolgot .
Igaz elég temperamentumos emberke vagyok ,nem szeretem az állóvizet ..és ha az én energiáim mellett valahogy nem történik semmi ..
A kérdés csak az h a lelkesedésem elijesztette ? v eleve ez lett volna ? én nem akartam olyan helyzetet h eszem magam még hetekig amikor is majd kitalálja h neki ez mégse kell . Szóval sztem helyesen tettem . De olykor elbizonytalanodom.
Azt éreztem ..és ezt láttam is rajta h különlegesnek tart ..csak valami mégse működött..
Köszi ha írtok .
Most miért bántotok ? nem is lehet pár sorból leszűrni egy emberi jellemet :(
Tudok úgy fogalmazni h könnyzápor közepette irjátok az intellektuálisabbnál intellektuálisabb válaszokat ..de itt nem ez a lényeg ..
hanem maga a helyzet .
Kicsit több EMPÁTIA valakiben ?? :(
Annak megköszönöm ha ír ,mert eddig semmi informatív nem jött sajnos ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!