Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? FONTOS, köszönöm ha írtok .
A sotryt most nem mesélem el kicsit bonyolult ,a lényeg h 3 hónapja találkoztunk először(régről ismertem) ..aztán levelezés (valahogy nem volt gördülékeny a dolog) találkoztunk ..aztán megint hetek teltek el amikor ismét. A legutóbbinál beszélgettünk és a szándékai ráció szempontjából hihetőnek tűntek ..de érzelmileg valami nem volt nekem okés .Mindegy -ezt tisztáztuk is ..-de én olyan de olyan feszült voltam ..mert aztán csak nem jött az indíttatás részéről h találkozzunk ..és akkor végül is én zártam le a dolgot .
Igaz elég temperamentumos emberke vagyok ,nem szeretem az állóvizet ..és ha az én energiáim mellett valahogy nem történik semmi ..
A kérdés csak az h a lelkesedésem elijesztette ? v eleve ez lett volna ? én nem akartam olyan helyzetet h eszem magam még hetekig amikor is majd kitalálja h neki ez mégse kell . Szóval sztem helyesen tettem . De olykor elbizonytalanodom.
Azt éreztem ..és ezt láttam is rajta h különlegesnek tart ..csak valami mégse működött..
Köszi ha írtok .
milyen lényegre gondolsz ? És milyen a könnyű eset? :D gondolom pasi vagy uh csak bátran bátran ..-ne kímélj!!
(jah csak zárójelben megjegyzem, h ha az egyszerű eset a könnyen meg@ugnit jelenti,akkor ezzel sincsen gond ,mert értelmes emberek között ezt lehet így :
-én csak szex kapcsolatot akarok . belefér neked?
-igen / nem
ilyen egyszerű ..és volt már olyan szitum h belefért ..igaz azt akkor is megköveteltem h ne kezeljenek gumibabaként :P ..és a szex mindig csodás volt eddig ..)
Lehet hülyén hangzik ..de ebben az esetben is ,,néha úgy felhívnám h figy feküdjünk le egyszer lezárásképp na mind1 XXXXX XD
na ebből látszik hogy te valami kis cicababa lehetsz aki csak hajigálja ki a pasikat
trolololololololoooooooooooo
nem lelkesedett ..nem akart rá érni ..ha neked egy nő azt mondja akibe jobb esetben szerelmes vagy(v minimium kívánod) ..és már hónapok telnek el h 'átadom magam az érzésnek ' -erre a pasi közli h beteg szted én ezt h értékeljem ..ráadásul mindezt emailben ..nem nem telefonon ..
oh persze ahogy irom csak felidegesítem magam :P
naaa srácok az őszinteség mióta veri ki a biztosítékot ??!
Ha egy nő kapcsolatot akar az a baj ,ha nem akar akkor az ..ha szexet akar akkor az ha nem akar ..soroljam ? ..nem értem :/
asszem van is ilyen idióta nyuszikás vicc na mind1 ..:)
egyáltalán nem vagyok az .. van saját stílusom ami az öltözködést illeti vannak gondolataim ..jahh persze tudom bonyolult vagyok :)
Nem tagadom, de inkább a művész lélek igaz ,ilyen irányban is mozgok ,de ez most mind1 .
A srác is azt mondta h azt kedvelemi bennem nagyon h 'fiús' dolgokról is el lehet beszélgetni velem -a szextől kezdve a focin át mindenről .. -a művészetekig, politikáig ..stbstb ..
a 2-vel elöttem írónak adok igazat én is
(plázacicanyelvre lefordítva csak neked: ah XDDDDD 2h-vel :D elötthem íróhnakh olyan igazcsija van ennek örömére megyek a H&M-be venni egy szupcsi ruhcsit)
ennyi
Az első válaszadó vagyok. Az előbb írtam Neked egy frankó kommentet, de néhány kötőszót trágárnak ítélt a gép. A lényeg, hogy:
1.) Nem volt a szándékod számára elég világos.
2.) Túlságosan világos volt, és azt hitte, hogy örök életre szerelmet keresel a személyében.
3.) Világos volt a számára a szándékod, de amatőr a legény és nem esett le neki, hogy milyen lehetőségek rejlenek Benned.
+1.) Ez személyes tapasztalat. Tetszel neki, benne is van fantázia és szeretne is valamit, de most nincs abban a(z anyagi, vagy másmilyen) helyzetben, hogy Téged bolondítson, elhívjon randevúra, vagy barátnője legyen. Egy barátnő azért anyagi, időbeli áldozatot jelent és sok pasi munkája, tanulmányai, vagy ezek hiánya miatt nem szeretne belevágni semmibe és igyekszik inkább az alkalmi kapcsolatokra koncentrálni az energiáját, amíg a helyzete nem változik.
Mivel nem ismerlek sem Téged, sem az illetőt, a fenti lehetőségek közül válasszd ki a Rátok illőt.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!