Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a videóról?
2011. dec. 14. 13:43
1/12 anonim válasza:
Aranyosak....nekem is egy ilyen barátnő kellenne..
22F
2/12 anonim válasza:
szeretnék én is egy ilyen kapcsolatot, ilyen fiút akivel ennyit hülyülhetek , gyerekeskedhetek,
és ennyire szeretne...
19L
5/12 anonim válasza:
Ez nem valami reklám véletlenül, csak a termék lemaradt a végén .
6/12 anonim válasza:
sztem azért kamera miatt egy kicsit túljátszották magukat de irigylem őket
kár volt megnéznem mert most megint b@szogatom magam napokig, hogy 18 évesen miért nincs bnőm
7/12 anonim válasza:
na mi is pont ilyenek vagyunk, pedig már 30 fele járunk mind a ketten :D
és nem csak a kamera kedvéért :)nagyon jó érzés, hogy megtaláltam a másik felem és mindig "gyerekek" maradunk :)
Kívánom mindenkinek hogy hasonlót érezzen , sok sikert !
8/12 anonim válasza:
mi is ilenek voltunk kb 4 évig 20
9/12 anonim válasza:
a csaj az hihetetlen cuki! aranyos videó, jól elvannak...
10/12 anonim válasza:
Mi is szoktunk ilyenek lenni, de ez nem kitárogatni való. Szerintem mindneki magánügye, hogyan szokott a barát/barátnőjével hülyülni. A csaj meg annyira túljátszodta magát, próbált szexi lenni és látszott, hogy nem azért, mert tényleg olyan jól vannak..Ha tényleg így el lennének szállva, nem mutogatnák magkat a világ előtt, elég lenne az, hogy vannak egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!