Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Hát az a helyzet, hogy n viszonylag elég fiúsan öltözködöm (a divatot egyszerűen lesza rom, és a nőcis ruhákban nem érzem jól magam. Inkább a szokásos farmer csőnaci+vmi nagy pulcsi+tornacipőt hordok). Utálom a kiöltzős ünnepségeket és rendezvényeket és nem nagyon tud lekötni ha vki csak a cipőkről meg koktélruhákról beszél. Amúgy az alkatom úgymond nőies (elv homokóra, mindenki ezt mondja). Természetesen lányos tulajdonságaim vannak:imádok beszélgetni, lelkizni, sőt még néha a sminkek is érdekelnek :D. Sok haverom van ( sok közülük fiú) akikkel általában ökörködni szoktunk. Karatézok és emiatt elég izmos vagyok pl karban, ez a lányoknál ritkább szokott lenni úgy vettem észre. Szóval az a kérdés h mi a véleményetek az ilyen lányokról? Esetleg járnátok velük?

15/L

2011. dec. 2. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek nem kizáró tényezők:) Ha alapjaiban normális vagy persze:)
2011. dec. 2. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy két fiú ismerősöd úgy is szerelmet fog vallani neked. Ha eddig még nem akkor majd később fognak. A fiús csajoknak mindig van fiú körülete hisz nem lenne fiús lány akkor. Amiket felsoroltál, nem az alapján járok valakkivel, hogy mit visel és karatézik vagy sem.
2011. dec. 2. 18:21
 3/9 danman ***** válasza:
Nincsen ellene semmi kifogásom. Még jobb is, mint a plázapitsák.
2011. dec. 2. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Esetleg valahol meg lehet tekinteni? Sokat segítene a válaszadásban... :P
2011. dec. 2. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Ez kamu kérdés!
2011. dec. 2. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) am utolsó ez mért is lenne kamukérdés?? O.o még jöhetnek válaszok , mindenkiére kíváncsi vagyok!
2011. dec. 3. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Ilyen csaj nincs is!

Ezért!

:D

(mielőtt még reagálsz hogy de igen, mert te az vagy, csak poénnak szántam! De te megölted...:D

2011. dec. 3. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:
:DD jó neharagudj nem akartam tönkretenni a poént...:))
2011. dec. 3. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Jófej vagy!

:D

2011. dec. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!