Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lett ennyi erkolcstelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lett ennyi erkolcstelen szemét no? A foldbol bújnak elo v mi?

Figyelt kérdés
Rámásznak oan pasira akinek noje van és még dicsekszenek is vele. Kapcsolatokat tesznek tonkre. Bizalmatlanná tesznek más noket a férfiak iránt. Lefekszenek fuvel fával
2011. dec. 18. 23:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Végleg összeállt a kép amit már régóta magyarázok?
2011. dec. 20. 19:11
 22/40 anonim ***** válasza:
ha vki szeret vkit, akkor igenis, kihagyja azokat a " pinákat ", és ettől nem lesz a vilag legnagyobb barma.. sőt, inkabb akkor lesz barom, ha hagyja elveszni azt, amit sikerült neki megszereznie, és kiépitenie vele egy jó kapcsolatot.. nem tudom h te milyen társaságban vagy, de nálunk az a szégyenletes ha vki megcsalja a masikat..
2011. dec. 20. 21:43
 23/40 LadyLee ***** válasza:
46%

"Lehet tényleg nem fogsz összeállni olyan pasival aki ilyen, csak azt nem fogod tudni melyik az mert akkor hagy téged ott amikor csak akar. (tegyük fel: ezt nem akarod és ez téged bánt és visszacsapsz) Te is ezt fogod tenni a pasikkal... és ezért ők is ezt.... Elkészült a mókuskerék. És ez az egyik (vagy egyetlen) válasz a kérdésre... NOS?!"

Primitív gondolodásmódra vall ez a levezetés. Vertek már át, de arra nem az a normális reakció, hogy akkor én is azt csinálom a pasikkal. Szóval sosem szálltam be a mókuskerékbe és nem is valószínű, hogy pont 27 éves kor fölött fogok. Addigra azért az ember már szerez annyi tapasztalatot, hogy tudja, hogy egy hülye pasira nem az a normális reakció, hogy akkor majd én is átb@szom a többit, hanem az, hogy szimplán csak sz@arok rá és továbblépek. A te elméleted eléggé gyerekes. Mennyi idős vagy?

2011. dec. 21. 11:49
 24/40 A kérdező kommentje:
Én alapjában azért kérdeztem ezt mert azok akiket példának felhozok ugenis megbántanak másokat. Szétválasztani egy párt. És igen az ien pasik is szemetek, de gondoljatok bele mennyivel kevesebb megcsalás lenne ha az ienek nem másznának rá más pasijára. És ez a mókuskerék dolog azért kicsit igaz. Mert itt is az egyik kérdésben mondták a csajnak h neki h esne ha rámásznának a pasijára. Erre az volt a válasz h volt már ien és ha mást nem zavart akkor ot miért zavarná. Egy jóérzésu no alapból nem csinál iet.
2011. dec. 21. 12:12
 25/40 A kérdező kommentje:
Jah am no vagyok én is. Tehát ez nem megint valami férfi általánosítos baromság. És én még ha nagyon tetszett is egy pasi ha tudtam h van barátnoje nem másztam rá. Sztem ez a természetes
2011. dec. 21. 12:14
 26/40 LadyLee ***** válasza:

"Szétválasztani egy párt. És igen az ien pasik is szemetek, de gondoljatok bele mennyivel kevesebb megcsalás lenne ha az ienek nem másznának rá más pasijára"

Továbbra is azt mondom, hogy kettőn áll a vásár. Ha a pasi vevő a dologra, az azt jelenti, hogy a párkapcsolatában van valami gubanc. A megcsalás az csak egy tünet, nem a betegség maga. Így aztán semmivel sem lennénk előrébb, ha kevesebb lenne a megcsalás.

Persze engem még sosem csaltak meg igazán, de volt olyan kapcsolatom, ami azért ment szét mert egy buta kis liba rámászott a pasimra, aki azt hitte, hogy a csaj akar is tőle valamit. Konkrétan megcsalva nem lettem, mert a kiscsaj valójában csak húzta az agyát, de persze mi közben szakítottunk. És én soha egy pillanatra nem a kiscsajt okoltam. Eszembe nem jutott volna. Egyedüla páromra haragudtam, de nyilvánvaló volt az is, hogy ez a húzása csak egy tünete volt annak, hogy a kapcsolatunk nem működött. De eszembe nem tudott egy pillanatig sem, hogy a csaj lenne a hibás.

2011. dec. 21. 12:27
 27/40 anonim ***** válasza:
Az egész nevelés kérdése. Ha rib*c az anya akkor rib*c lesz a lánya is.Amúgy meg nagyon szapora fajta.
2011. dec. 21. 12:31
 28/40 A kérdező kommentje:
Saját magadnak mondassz ellent. Az egyik percben azt mondod h két emberes a másikban azt h te csak a pasit okolod. Én azt nem mondtam h a not nem okolnám. Én mind a kettot okolnám. Szemét dolog a pasitól ha megcsal de még szemetebb dolog ha olyanra mászik valaki akirol tudja h kapcsolata van.
2011. dec. 21. 13:50
 29/40 LadyLee ***** válasza:

" Az egyik percben azt mondod h két emberes a másikban azt h te csak a pasit okolod."

Ha figyelmesen olvastad volna a soraimat, akkor azt írtam, hogy nyilván az ő húzása csak egy tünete volt annak, hogy köztünk nem volt rendben a dolog. Szóval nem egyedül őt okoltam. És nem csalt meg, csak megtette volna.

De egy harmadik, teljesen kívülálló csajnak mégis mit vessek a szemére? Miért kellene neki rám tekintettel lennie? Én sem lennék tekintettel más csajra.

Ha egy pasi enged a kísértésnek, akkor nem a csábító nőt kell hibáztatni, hanem igenis a pasit. Meg persze meg kell nézni, hogy mi gond van a kapcsolatban, amiért a hapsi félretekintget.

De nehogy már szolidaritást várj egy harmadik nőtől, akihez semmi közöd és őt hibáztasd. Hiszen nem ő fogadott hűséget neked, hanem a párod. Sosem értettem azokat a nőket, akik ilyen helyzetben a másik nőt hibáztatják.

De megmondom őszintén: Bár sosem voltam ilyan helyzetben, nem szoktam pasikra "rámászni", stb. DE, ha a srác, aki tetszik nekem épp kapcsolatban van, de látom, hogy ott azért vannak gondok, engem sem zavarna a másik lány jelenléte és ringbe szállnék. Hiszen csak akkor jön be a dolog, ha a kapcsolat nem működik, egy haldokló kapcsolatot meg miért is kellene minél tovább fenntartani?

2011. dec. 21. 14:00
 30/40 A kérdező kommentje:
Na pont az ien nokrol beszéltem Szolidalitásról hallotál már??? Kétlem. Az ieneknek mint te minden mindegy. És igen én a not is hibáztatom mert egy rendes, normális noben van annyi h nem tesz iet.
2011. dec. 21. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!