Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lett ennyi erkolcstelen szemét no? A foldbol bújnak
elo v mi?
Rosszabb esetben, a pasi kihasználja és jól megdugja őket, majd lefarcol, aztán jön a sírás, hogy minden férfi paraszt.
2011. dec. 19. 00:24
"Rámásznak oan pasira akinek noje van és még dicsekszenek is vele."
Azért kettőn áll a vásár. Miért vannak manapság olyan pasik, akik ezt hagyják?
2011. dec. 20. 14:44
Emlsosorban LadyLee-nek... Hat attol fugg mien a csaj vagy no, termeszetes hogy egy aranyszabaly a feriaknal(lehet ezt elmondom akkor en vagyok a fold legnagyobb varma(annak ellenere, hogy nem irok ekezeteket, mert melozom es csak a telefonommal irok(LOL))). Aki kihagy egy pinat az eleteben az a vilag legnagyobb barma... Nos ez nalunk "termeszetes dolog"... Az mas ha valaki tenyleg megtalalta az igazit... Visszaterve az eredti kerdeshet: nos a nokkel az a baj hogy az ilyenekkel szeretnek buszkelkedni, a ferfiak nem... Ez pedig tell igy van... Út. 19/F vagyok es utalom a telefonom... XD
2011. dec. 20. 15:15
"Aki kihagy egy pinat az eleteben az a vilag legnagyobb barma..."
Lehet, hogy nálad és a haverjaid közt ez a divat, de azért vannak még normálisabb pasik. Tény, hogy egyre kevesebben.
De egyébként ezalapján asszem te is csak egy ostoba ribanc lehetsz, csak épp farkad van...
2011. dec. 20. 15:57
Tudom, hogy vannak úgynevezett "normális" pasik... Ezek azok akik sírnak, hogy 23 évesen is még szüzek. Ezek azok akik "félnek a lányoktól"... vagy akik nem mernek lányokkal kapcsolatba lépni( vagy valami ilyesmi)... És ez tény... Gondolom benned is megvan a vágy, hogy megtaláld az igazit( én ez nem tudom, lehet te már megtaláltad)... És akkor már gondolom magától érthető a dolog, hogy: aki kihagy egy pinát az életében az a világ legnagyobb barma... nos lehet fáj de, ez az igazság. Nem csak én és a "tini haverjaim" közt van így... Ha nem hiszed járj utána! Én ezzel semmiféleképpen nem akarok veled vitatkozni, félre nem értesd a helyzetet, csak elmondom az "én" véleményem... Nézd; olyan helyen dolgozom ahol emberekkel vagyok körbezárva (nem kollégák :D) és azért már ismerem annyira az embereket hogy a fentieket bátran kijelentsem. :D
2011. dec. 20. 17:43
Semmi baj. Én is csak a véleméynemet mondtam, hogy akkor e pasik mennyiben is mások egy átlagos ostoba rib@ncnál? Semennyivel.
Mindig is viccesnek tartottam, hogy a csaj, ha éppenséggel nem mond nemet a kalandokra, élvezi az életét, vagy ne adj Isten tényleg csapodár, mindenesetre kapsából le lesz rib@ncozva. Miközben pasiknál meg pont az a menő... Szánalmas.
Döntsük már el - vagy ítélje el valaki mindkettőt, vagy egyiket sem. De ez a kettős mérce gusztustalan. Nekem egyébként mindegy, tőlem mindenki azt csinál, amit akar, amíg másokat nem bánt, szóval önmagában emiatt még nem ítélnék el senkit sem.
De egyébként ha hiszed, ha nem, azért vannak normálisabban gondolkodó pasik is, egész szép számmal.
2011. dec. 20. 17:58
Ja, és olyanok, akik nem szüzek 23 évesen.
2011. dec. 20. 17:58
"lehet fáj "
Nem fáj, mert ilyen felfogású pasival nem állok le. Csak kinevetem. :)
2011. dec. 20. 17:59
Értem... Egy párkapcsolatban bármilyen hihetetlen a nő dominál... mert: A nő fogja eldönteni hogy, lesz sex vagy nem. időtől és helytől független. Egy férfi hiába akarja ha, a nő nem... Félreértés elkerülése miatt mondom hogy azokat k***ázzák, r***ozzák le akik "visszaélnek "hatalmukkal" és élvezik hogy, azt a férfit kapják meg akiket csak akarják és ezt élvezik... mennyire fontosak és hogy ők "irányítják" a dolgokat... mert tényleg ti/ők "irányítják" ráadásul még büszkék is rá és még szét is kürtöli a világnak... Ezért R**ANC! Az (talán) más aki élvezi a "szabadságot" hogy nincs apuci és minden jött-menttel lefekszik... Itt még egy példa: a [csajszi] együtt akar maradni a férfivel de, a férfi nem... mi a megoldás?! Egy gyerek... lehet "durván" hangzik... az is eléggé meleg amit tesz... Visszatérve az eredetí kérdéshez "Honnan lett ennyi erkolcstelen szemét no? A foldbol bújnak elo v mi?" Nem... ezek azok akik észreveszik "kinyílik" csipá(piná)juk és "kezelik a dolgokat"...
2011. dec. 20. 18:51
Persze nem kizárt hogy vannak olyan férfiak akik ugyancsak trófeákat gyűjtenek. Ez van. Csak nálunk nincs az úgynevezett "hatalomvágy" ami a nőben............. Lehet tényleg nem fogsz összeállni olyan pasival aki ilyen, csak azt nem fogod tudni melyik az mert akkor hagy téged ott amikor csak akar. (tegyük fel: ezt nem akarod és ez téged bánt és visszacsapsz) Te is ezt fogod tenni a pasikkal... és ezért ők is ezt.... Elkészült a mókuskerék. És ez az egyik (vagy egyetlen) válasz a kérdésre... NOS?!
2011. dec. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések: