Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lett ennyi erkolcstelen szemét no? A foldbol bújnak elo v mi?
Figyelt kérdés
Rámásznak oan pasira akinek noje van és még dicsekszenek is vele. Kapcsolatokat tesznek tonkre. Bizalmatlanná tesznek más noket a férfiak iránt. Lefekszenek fuvel fával2011. dec. 18. 23:29
1/40 anonim válasza:
Ilyenné neveli őket a TV meg a hülye tinimagazinok.
2/40 anonim válasza:
ezeket én se értem.. az ilyenek miatt ribancoznak le egyesek minden nőt :S
3/40 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok oreg. Olvastam tint magazinokat, nezek tv-t és még sem vagyok ilyen
2011. dec. 18. 23:47
4/40 anonim válasza:
Szerintem régen is ennyi volt, csak akkor még titkolták, vagy nem merték megcsinálni azokat a dolgokat, amiket most megtesznek
5/40 anonim válasza:
Ne aggodjatok, a pasik között is vannak ilyenek.. tapasztalat :(
6/40 anonim válasza:
Én még ilyennel nem találkoztam :P
7/40 A kérdező kommentje:
Csak nézz itt szét a kérdések kozott hány oan van h baratnoje van de én azért rámozdulok. És akkor a kommentek amik azt mondják h nincs ezzel semmi baj. Meg h 16 éves vagyok és már 20 ( na jó kicsit túlzok dehát na)pasival dugtam. Akkor most rib@nc vagyok??? Hát nem tudom de nekem ezektol már szabályosan hánynom kell. Egyszeruen undorító
2011. dec. 18. 23:59
8/40 anonim válasza:
Én nem foglalkozok ilyenekkel, engem nem zavarnak, minek idegesítsem magam velük.
Ha van vkim, nálam aztán próbálkozhatnának, kb leszarnám őket, aztán ennyi. Am meg pasiból is van ilyen.
9/40 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom de a pasim hiába nem foglakozna vele én a csajnak azért kezét lábát eltorném. Hogy jon o ahoz h rámozduljon a pasimra. Am elhiszem h pasiban is van ien de azokat nem látom itt nagy hanggal hírdetni magukat h mit csinálnak
2011. dec. 19. 00:11
10/40 anonim válasza:
Azért ezek legtöbbször csak itt keménykednek aztán ha a pasi nem veszi a lapot feladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!