Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha a fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha a fiú aki tetszik félig roma?

Figyelt kérdés
Én 16 éves lány vagyok a fiú viszont 17 éves, teljesen normális és kedvelem is, de már egyre jobban célozgat rá hogy járna velem és elhívott egy buliba is. Holnap igent mondanék neki az biztos ,de az baj hogy félig cigány? . Az apja cigány de az anyja magyar és hát egész jó tanuló és nagyon kedves velem, de úgy általában sztem. másokkal is. Amúgy csak külsőre látszik cigánynak ( a barnás bőre és a fekete haja miatt) de aranyos és komolyan gondolnám vele ezt a dolgot. Normális válaszokat légyszi :)
2011. dec. 16. 20:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

én még nem kérdeztem most tettem fel ezt a kérdést először

de amúgy mi a baj a negyedig roma gyerekkel ???? és apunak majd elmondom ha olyan hangulatba lesz ő is meg én is meg a fiú is

2011. dec. 16. 21:11
 12/29 mus musculus ***** válasza:
Milyen begyepesedettek egyesek. Miért lenne baj, ha egyébként normális? A származás csak egy külsőség, nem tehet róla, hogy cigánynak született. Szerintem nyugodtan belemehetsz a kapcsolatba, de azzal számolj, hogy páran ellenezni fogják, ráadásul apukád számára is ki fog tudódni, hacsak nem te értesíted róla.
2011. dec. 16. 21:30
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem semmi bajom a cigányokkal! én már voltam szerelmes cigány fiúba! nagyon szerettem és ő is engem! és van is egypár cigány haverom! ha szeretettel fordulsz feléjük és megértéssel akkor nem lesz semmi baj! fokozatosan építs ki a bizalmat! ne menj bele semmibe amiről úgy érzed hogy nem kéne! ha megérti csak akkor gyere vele össze! ha látod rajta hogy figyel rád és nem erőltet rád dolgokat! Sok sikert!

18/L

2011. dec. 16. 21:30
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, baj. A cigányoknak kb. 1%-uk nevezhető embernek, és nem tudhatod, h tényleg közéjük tartozik-e, v ez csak a látszat (utóbbi valószínűbb).
2011. dec. 16. 21:33
 15/29 anonim ***** válasza:

egyetértek azzal, aki azt írta, a barátait ismerd meg, mert azokat ő választja, valamennyire leszűrheted, milyen ember.

nem vagyok rasszista, de alapból tartok a romáktól. de szerintem ez normális. ismertem/ismerek néhány romát, akik tényleg normálisak, tisztességesek, és semmi baj nincs velük. (múltkor egy félig roma rendőrrel ismerkedtem, nagyon rendes volt és jófej.:))

azt mondom neked, h ismerd meg. ne befolyásoljon, h itt néhány beszűkült látókörű azt írja, h baj.

(ja és egy kis kontraszt így a végére, h lássák a kétkedők, h köztük is van normális:

alig egy éve néhányan belém kötöttek, rácsaptak a fenekemre, utánam jöttek, beszólogattak, szerencsére egy barátom megmentett, mert találkozóm volt vele, nem sokkal később láttam, hogy egy nénire ontották a káromkodásaikat...és ők magyarok voltak.

ez pedig nemrég történt: mentem volna be a házba, jött kifelé egy 14-15 év körüli fiú, meglátott és tartotta nekem az ajtót, előreengedett, meg köszönt. ő roma volt. ezzel csak azt akarom mondani, hogy a magyarok közül is van hihetetlenül rosszindulatú, meg a romák között is - igen, köztük sokkal több ilyen, de nem írhatjuk le mindet)

2011. dec. 16. 21:43
 16/29 anonim ***** válasza:

a f@szom kivan már az örökös előitéletekkel! én ismertem a cigány srácot jól, szerettem őt ,ő is engem! mások nem ismerték de pofáztak össze vissza hogy csak kihasznál és idővel biztos rossz hatással lesz rám! még soha senki nem volt rám olyan jó hatással,mint ő! és most te aki olvasod ezt azt gondolod hogy én vagyok a hülye és nem veszem, észre hogy az a cigány gyerek csak játszott velem és ahol csak tudott kihasznált és hogy én vagyok az aki ezt nem ismerem be magamnak ! ... így van,igaz? na látod ezt hívják előítéletnek... én ismertem a cigány srácot te nem!

18/L

2011. dec. 16. 21:45
 17/29 anonim ***** válasza:
(igen, még annyi, h ez a te esetedhez mennyire kötődik? bizonyára ha az apukád, anyukád választhatna, h kit akarna: egy olyan magyart, aki mondjuk erőszakos veled, vagy egy rendes romát, akkor nyilván az utóbbit választaná...tehát ilyen esetben mit számít, h magyar-e, v roma??? csak legyen tisztességes.)
2011. dec. 16. 21:46
 18/29 anonim ***** válasza:
7%

"a f@szom kivan már az örökös előitéletekkel!"

Ez nem előítélet a cigányok cigányok és ebben minden benne van.Előítélet akkor lenne ha nem tudnánk milyenek,DE TUDJUK.

2011. dec. 16. 21:56
 19/29 anonim ***** válasza:
előítélet az amikor nem saját tapasztalatod van velük,csak a környezet hatására vetsz meg embereket! (mert pl hallottál ezt azt de igazából saját kézenfogható élményed nincs ezzel kapcsolatban!)
2011. dec. 16. 22:02
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem baj! Ha amúgy rendes és nem az a "tipikus" cigány rajcsávó fajta, akkor nem baj.

20/F

2011. dec. 16. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!