Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha a fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha a fiú aki tetszik félig roma?

Figyelt kérdés
Én 16 éves lány vagyok a fiú viszont 17 éves, teljesen normális és kedvelem is, de már egyre jobban célozgat rá hogy járna velem és elhívott egy buliba is. Holnap igent mondanék neki az biztos ,de az baj hogy félig cigány? . Az apja cigány de az anyja magyar és hát egész jó tanuló és nagyon kedves velem, de úgy általában sztem. másokkal is. Amúgy csak külsőre látszik cigánynak ( a barnás bőre és a fekete haja miatt) de aranyos és komolyan gondolnám vele ezt a dolgot. Normális válaszokat légyszi :)
2011. dec. 16. 20:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
7%
BAJ!
2011. dec. 16. 20:55
 2/29 A kérdező kommentje:
de miért?
2011. dec. 16. 20:56
 3/29 anonim ***** válasza:
26%

nem.

de teljesen más a kultúrájuk. lehet anyádéknak nem tetszik majd ha 18 évesen három babával fogsz rohangálni

2011. dec. 16. 20:56
 4/29 anonim ***** válasza:
51%

Nem hiszem, hogy baj lehetne..

Szerintem már teljesen olyan, mint egy vérbeli magyar!

2011. dec. 16. 20:59
 5/29 A kérdező kommentje:
nem fogok 18 évesen 3 babával szaladgánlni :) és anyumnak sincs kifogása ez ellen , mondjuk apu még nem tudja de nem is nagyon tervezem elmondani :)
2011. dec. 16. 21:01
 6/29 anonim ***** válasza:
42%
Azért baj mert félig cigány. NEM roma hanem CIGÁNY.Mondjuk csak ki nyugodtan.
2011. dec. 16. 21:01
 7/29 A kérdező kommentje:
nahh oké de nem az a tipikus "putriban,, lakó bunkó lopós cigány fajta, az apja kőműves az anyja pedig könyvelő é csak 2 húga van, de amúgy a családja is nagyon szeret
2011. dec. 16. 21:05
 8/29 anonim válasza:
0%
Baj. Ha nem akarsz te is (valamennyire) roma gyereket akkor nem ajánlom. Apukádnak pedig mondd el!
2011. dec. 16. 21:08
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már kérdezted egyszer, ott is írtam hogy a baráti társaságát vedd alapul, ne a családját. Facebookon járj utána, nézd meg kikkel miket beszélgetett üzenőfalon, stb. :)
2011. dec. 16. 21:09
 10/29 anonim ***** válasza:
35%
Az én szememben az is baj lenne, ha 2%-ban lenne az. Örülj, hogy nem én vagyok az apád.
2011. dec. 16. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!